O sută de localnici de pe Valea Buzăului s-au întâlnit cu Daniel Constantin, prietenul lui Ponta


PRO ROMÂNIA – cea mai nouă formaţiune politică din România – partid condus de Victor Ponta se întăreşte şi îşi îngroaşă rândurile cu noi membri, oameni de valoare care şi-au dat seama că a fi pro înseamnă să vii cu soluţii la problemele oamenilor.

Astfel, aseară la Nehoiu – în prezenţa a aproape o sută de membri şi simpatizanţi – a avut loc lansarea celei de-a treia organizaţii locale importante din județ, după după cele din municipiile Buzău și Râmnicu Sărat. Au participat echipe ale organizațiilor de pe Valea Buzăului- Pătârlagele, Tisău, Cislău, Pănătău, Gura Teghii și Siriu, dar și de la Buzău, Rm. Sărat și Poagoanele.

La deschidere a ținut să fie prezent Daniel Constantin – prim vicepreşedinte PRO România și fost vicepremier şi ministru al agriculturii în Guvernul Ponta, cel mai performant guvern pe care l-a avut România.

Daniel Constantin a fost însoțit de Giani Croitoru, secretar general adjunct al PRO România, unul dintre cei mai buni organizatori şi coordonatori politici din România. Croitoru  a fost impresionat, după cum a spus-o chiar el, de manifestarea de la Nehoiu.

Conferința a fost condusă de Felix Rache, buzoian de origine şi unul dintre oamenii importanţi ai partidului, dar l-a avut în plan central pe Doru Muzgoci, coordonatorul organizațiilor de pe Valea Buzăului.

Muzgoci a prezentat audienţei principalele idei şi căi de urmat, astfel încât la Buzău, formaţiunea să aibă un cuvânt tot greu de spus. Conform ultimelor sondaje, PRO ROMÂNIA contează tot mai mult în economia politică a Buzăului și României.

De asemenea, a participat și Viorel Dobre, responsabil de organizaţia municipală Buzău a Pro România. Acesta a ţinut un discurs încurajator pentru colegii de la Nehoiu și a venit, dat fiind specificul zonei, cu o propunere care să salveze una dintre cele mai importante bogăţii ale României, aurul verde. Propunerea sa a fost asimilată de prim vicepreşedintele Daniel Constantin.

În cuvântul său, la închiderea manifestării, Daniel Constantin a prezentat asistenței platforma PRO România – anunțată zilele trecute și la primul Congres al partidului.

Constantin a pus accent pe faptul că datoria  tuturor membrilor nu e să fie contra, într-o ţară a lui Gică Contra, ci să vină cu propuneri şi soluţii care să fie discutate şi puse în practică. Şi cum asistenţa a fost foarte interesată de un dialog cu ministrul, acesta nu l-a refuzat. Principalele subiecte, dragi lui, au fost cele referitoare la agricultură şi mediu, de care nehoienii nu erau deloc străini, semn că în zonă există interes pentru atragerea de fonduri europene în acest sens.

Şi cum oraşul Nehoiu este unul important în economia  judeţului, ministrul a anunțat că va mai veni în zonă şi că va oferi sprijin localnicilor de câte ori i se va cere – în demararea unor proiecte şi găsirea de soluţii pentru finalizarea acestora.

loading...

7 comentarii la „O sută de localnici de pe Valea Buzăului s-au întâlnit cu Daniel Constantin, prietenul lui Ponta

 • Pisicul este varza daniel este nulitate

 • Anonimule, tu ești #rezizst , nu? La ce rezistați voi, mă?! La prostie și la imbecilitate, la ce? A venit unul la voi sub lozinca: “să-i prostim pe proști!” și voi ați pus botul.

 • Când vâd iarăși popândăii ăștia care toată viața lor numai au munțit, mai ales Poanta ăsta, cu socru și neamuri și de-alde Ghiță, mi se face lehamite.
  Trebuie să se ocolească lumea din sistemul ăsta mafiot.
  Poanta ăsta a fost prim ministru și putea să facă dar n-a făcut decât rânjete și bătălii politice de doi bani la televiziuni.
  Un păcălici. Un duplicitar.

 • Si presedinte a fost ales ala de vindea treninguri in oras cu sigla de irlanda ?

 • Pt Rezist # (huooo) toți revoluționari toți distruși. Respect pt ce a făcut în 89 , dar acum sunt niste haimanale in frunte cu Pupincuristul de Malin Bot.

 • A semnat si “reporterul ” adeziunea la Pro Romania ??? E si el deja membru de partid ???
  Eu cam asta inteleg din stilul publicitar al articolului…

 • Nu sunt un „„Gică Contra ”” ,mi-am exprimat la vremea respectivă ,dezamăgirea mea în legătură cu plecarea dlui Ponta în vacanță ,în timp ce era în campanie electorală și la o mustață de a fi Președinte ,Până atunci am fost un fervent susținător al dlui și aș face-o și acum ,ținând cont de capacitățile pe care le are ,cu condiția ,însă ,să ne dovedească că este un român pentru români .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.