O sută de protestatari la Buzău. Foto și video din Piața Dacia. Iată ce strigă aceștia!

Proteste împotriva PSD și la Buzău în această seară.

La această oră în jur de o sută de persoane, în majoritate tineri, se află în Piața Dacia și strigă diverse mesaje împotriva PSD și a corupției (vezi VIDEO mai jos).

E posibil ca numărul celor care au protestat la Buzău să fie ceva mai mare întrucât în timp ce unele grupuri vin, altele pleacă. De notat și că grupuri de buzoieni au plecat să protesteze la București.

Manifestanții de la Buzău nu sunt înconjurați de jandarmi, întrucât se protestează pașnic, iar mulți dintre cei prezenți sunt de o anume condiție intelectuală.

Jandarmii, și din cauza ploii, supraveghează protestul fie din mașini, fie de pe treptele primăriei.

„PSD, ciuma roșie”

„Minciuna și hoția, distru România”

„Dragnea, nu uita, asta nu e țara ta”

„Rezistăm, nu plecăm!”

„Guvern de hoți și de mafioți”

„Hoții! Hoții!”

„Plecați, plecați, și nu ne mai furați!”

„Justiție, nu corupție”

„Toți pentru justiție!”

„Tudorel, sluga model”

La această oră protestul de la Buzău s-a încheiat, maifestanții plecând după aproape două ore acasă.

Citește și articolul: „Domnule primar, cred că este o mare greșeală! E aglomerație și mulți cetățeni au mentalitate de ciorditori”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „O sută de protestatari la Buzău. Foto și video din Piața Dacia. Iată ce strigă aceștia!

  • Pingback:

  • Pingback:

  • Protestatarii din fața Primăriei în seara asta s-au alăturat miilor de protestatari din toată țara .Ce mă doare pe mine în mod special este de ce trebuie să se ajungă aici .? Oare oamenii ăia din stradă nu au altceva de făcut ,decât să stea în ploaie și în frig ,strigându-și drepturile ? Nu ne putem așeza după 25 de ani de democrație la masa tratativelor ,unde putem discuta civilizat și omenește ce ne doare și ce nu ,cum să facem să fie bine pentru toată lumea ,să nu mai fim înjosiți ?… ROMÂNIA e și a mea și a ta ,și a tuturor care vorbesc și gândesc românește .

  • Un oras si judet ca Buzaul devenite „Sodoma si Gomora” politica locala si nationala,nu va fi prea curand un punct de rezistenta in apararea democratiei,a drepturilor oamenilor si a justitiei.Nu o sa vedeti milogii si cersetorii din campaniile electorale si asistatii sociali iesind in strada la astfel de proteste si demonstratii.Pe acestia ii veti gasi in carciumi sau in fata televizoarelor,urmarind posturilr si emisiunile tv oferite imbecililor,retardatilor,tembelilor si celor asemenea lor,cu generozitate de Antena3,RTV -ghita,B1TV.Atata ai duce mintea,atata fac.Vor ajunge sa manance de la ghena de gunoi si vor dormi prin canale si scari de bloc,dar vor sustine si vota in continuare pe cei care le fura viata,ii batjocoresc,ii umilesc,ii mint,ii manipuleaza,le distrug viitorul copiilor si nepotilor.Ei se multumesc cu ajutoare sociale,cu calatorii gratuite pe autobuze,co o sacosa ,cu o pereche de cizme,etc.Poate ca ar trebui ca un judet ca Buzaul sa devina „arie protejata” pentr animalele acefale bipede”. Si cand te gandesti cati „revolutionari” CRIMINALI a produs orasul si judetul asta in decembrie 1989,te apuca sila si voma.Pentre cei ca ei sunt importante „evenimente” ca :scroafa Udrea a ramas gravida la batranete,familia criminala Basescu „sufera”,mafiotul Dragnea si-a pus o noua amanta premier,o masina a calcat o pisica,un politician a calcat intr-un rahat,etc……..HUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

  • Decât sa comentați mai bine ieșeati în strada. Am fost acolo și a fost o.k. Dacă suntem mai mulți, putem schimba ceva. Cat mai mulți! In urma protestelor se ajunge si la masa negocierilor.

  • Nu poate dormi Dragnea de proteste, o are pe sluga Carmen la interne (pentru care a rasturnat guvernul de doua ori Grindeanu si Tudose), daca se impute treaba da ordin la MAI sa traga in oameni cum a dat FSN-ul ordin in 89 sa se traga in multime ca sa stimuleze suport popular masiv pentru lovitura de stat.
    Stie Dragnea de ce vrea MAI-ul pe mana… e arma lui impotriva poporului.

  • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.