Cincizeci de tineri, profesori, ingineri, medici etc. au primit azi legitimațiile PSD

Niciodată n-am văzut așa aglomerație, ca azi, la sediul PSD din Unirii Sud.


Motivul, cincizeci de buzoieni au venit azi, în cadru festiv, pentru a-și ridica legitimațiile de membri PSD. Alți cincizeci au fost programați, ne-au spus amfitrionii, Romașcanu și Toma, săptămâna viitoare.

„După cum vedeți sunt mulți tineri, dar și persoane care au confirmat profesional, ingineri, medici, profesori, economiști etc. Atenție, dânșii au ținut să vină alături de PSD, nu i-am ofertat noi”, a spus Lucian Romașcanu, președintele PSD Buzău (județ).
C-tin Toma: „De ce vin oamenii alături de PSD ? Pentru că PSD a scăpat, mulțumită domnului Ciolacu, de acea etichetă de partid nefrecventabil din perioada Dragnea. Asta e noua față a PSD, partid care reunește atât oameni simpli, cât și profesioniști în domeniile lor, oameni valoroși. L-ați văzut pe domnul inginer Mărăcine, pe doamna director de la Șc. nr. 11, pe doamna economist Gurguiatu, ca să vă dau doar câteva exemple”.

Așa arată noile legitimații de membru PSD, tip card, ce poartă semnătura lui Marcel Ciolacu
Unii dintre cei care au primit în 2023 legitimații PSD, au activat în anii trecuți la PNL, PMP și Pro România
Pus pe glume, după ce le-a mulțumit noilor membri că au intrat în echipa sa și le-a înmânat legitimațiile, primarul Toma i-a invitat să treacă „pe la biroul din față, pentru a-și ridica și plicurile”.

Conform președintelui Lucian Romașcanu, PSD Buzău are în județ peste 13 mii de membri, iar în mun. Buzău, peste 7 mii.

Rămâne de văzut acum dacă PSD Buzău va reuși să-i pună în valoare în interesul orașului pe tinerii și profesioniștii care au intrat azi în partid.

Citește și:

loading...

16 comentarii la „Cincizeci de tineri, profesori, ingineri, medici etc. au primit azi legitimațiile PSD

 • Au venit ca să își permanentizeze funcțiile pe care le ocupa deja.Buzaul este o afacere P.S.D.Tot ce se face ,se face în partid.Desigur,vei cenzura comentariul.

  Răspunde
  • După cum spun și liderii PSD locali, cei veniti în partid, mulți dintre ei au fost și la alte partide, traseisti politici, veniti după ciolanul de la Ciolacu. Nu au nici o treba cu partidul, au venit din interes, sa putem mana care i-a hrănit. Indiferent de oameni, PSD-ul este tot un partid de odrasle. Sper sa apară acest comentariu, ca de obicei nu apare.

   Răspunde
 • …’vrei o pâine ? -> membru de clan! ”… very simple!…

  Răspunde
 • Miroase a ciolan!!!!!
  Parte din ei o fac să-și tina funcția!!!!

  Răspunde
 • Ce as vrea eu sa scriu nu ar putea trece peste cenzura ca sa fie postat. Atat sa stie domnii si doamnele din poze. Inteleg ei. De fapt, nu e garantat ca inteleg la cum sunt unii din ei. Chestii ce nu pot fi scrise aici, din fericire pentru ei.

  Răspunde
 • Dar este extrem de simplu! Este mai bine pentru tine să fii „cu noi” și uneori să fii și „văzut”!

  Răspunde
 • Ce circ ieftin!
  Oamenii au ales PSD pentru că este la putere și, astfel, vor avea și ei funcțiile sau contractele asigurate. Unii speră chiar la mai mult.
  Valabil pentru orice partid aflat la putere.

  Răspunde
 • Astazi, in politica intra cei ce nu stiu sa faca nimic : deci, nu stii sa faci nimic, esti cel mai bun pentru politica. Toate domeniile de activitate s-au acoperit de oameni incompetenti. Asta este societatea politica romaneasca astazi, atat la varful ei, cat si in randul membrilor obisnuiti. S-a ales praful de aceasta tara, cu impostorii la putere si mi-e greata sa-i vad pe multi cum se inghesuie sa faca sluj.

  Răspunde
 • Este un moment foarte trist! Ne intoarcem la comunism cu pasi repezi.In tara asta nu poti avea o functie de conducere in baza competentei.Trebuie sa fi numit de partid, chiar daca esti habar-nist.Ce viitor au tinerii olimpici in tara asta? Niciunul, daca n-au carnet de partid! Pierdem valori in mod constant.Mediocritatea cu carnet de partid are prioritate in orice domeniu de activitate.Am facut revolutie in 1989 sa scapam de carnetele rosii in baza carora erai promovat fara prea mare efort…Azi ,recunoasterea profesionala fara carnet de partid,este inexistenta!Trista stire…

  Răspunde
 • Desigur că acțiunea poate fi interpretată și ca o refulare socială, cum că oamenii, de ”valoare” în cazul lotului de față, s-au săturat doar să stea pe margine și să critice și au decis să se implice. Nu este cazul. Noii mei ”colegi” de partid nu mi-au amintit, văzându-i acum prin poze, decât că nu mi-am plătit cotizația de ceva ani. Dacă o făceam la timp poate că partidul al cărui doctrină o simt cel mai aproape nu era așa în foame de cadre cointeresate, azi. Să glumim la gluma dlui. primar, pentru restul, tot la birourile din spate se merge? Trebuie să existe unele din moment ce mențiunea dumnealui e ”la birourile din față”.

  Răspunde
 • D-ra Gurguiatu?? Întrebați-l pe Avramescu(Pnl) ce spune?A adus-o în PNL Buzău de parcă nu mai se văzuseră”capre negre „.

  Răspunde
 • Dragi tovarasi, orice antrenament preliminar este binevenit:
  „Pus pe glume, după ce le-a mulțumit noilor membri că au intrat în echipa sa și le-a înmânat legitimațiile, primarul Toma i-a invitat să treacă „pe la biroul din față, pentru a-și ridica și plicurile”.

  :::::))))))

  Răspunde
 • Sincer vorbind, nu-ți trebuie prea multă carte sau fler de politician pentru a-ți stabili o poziție politică în orașul care veșnic va fi roșu ! Buzăul a excelat mereu cu conducători așa-ziși de stânga, începând cu anii lui Dej, apoi ultranaționaliștii ceaușismului și ulterior camarila roșie produsă de Iliescu et comp. E drept că nici opoziția de dreapta sau de ce-o fi ea n-a prea avut priză la mase – lucru greu în sufocanta majoritate pesedistă ! Oricum, PSD-ul și-a ” modernizat ” fața, s-a înconjurat de unii tineri mai cultivați dar rezultatele palpabile pentru omul de rând întârzie să apară. Rămâne de văzut cu ce ne alegem noi de pe urma noilor înrolați – și mai ales câți dintre ei lucrează în sistemul bugetar – locul confortabil care-ți susține scaunul !

  Răspunde
  • Nu vrea PSD- ul sa publice lista cu noii membrii, în special cea cu doctorii înrolați, sa știe și buzoienii ce cabinete/policlinici vor primi autorizații pe repede înainte de la DSP, Mediu și Primarie?

   Răspunde
 • un distins domn venea cu o mentiune referitoare la politicienii dintr-o anumita perioada a conducerii noastre si anume ca acel politician juvenil sau pionier(soim) sa folosim o notiune apropiata partidului ,este integrat in partid numai daca a fost o persoana respectabila ,plina de moralitate ,lucreaza la privat sau la stat (preferabil la privat),dar atentie ,cu exprerienta si rezultate remarcabile in profesia sa care sa-l scoata in evidenta in fata poporului,acum avem un interes pentru care intram in partid.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.