O tânără șoferiță din Buzău a bușit mașina roșie din poză. Apoi a dat cu spatele și dusă a fost. Cineva i-a luat totuși numărul…

O tânără șoferiță din Buzău a demonstrat azi că stă prost nu numai cu abilitatea de a manevra autoturismul , ci și cu bunul simț.

În jurul orei 09.30, în timp ce venea dinspre ACR și se îndrepta spre Bariera Ploiești, aceasta a vrut să parcheze pe dreapta, undeva aproape de oficiul poștal. A efectuat prost manevra de parcare (deși n-a efectuat-o cu spatele, ci cu fața!) și a lovit autoturismul Renault de culoare roșie din parcare. 

În loc să se dea jos din mașină și să-l caute pe proprietar pentru a-l despăgubi, tânăra șoferiță, conform martorilor, a dat cu spatele și dusă a fost.

Ghinionul ei e că doamnele de la magazinul de biciclete de vizavi au auzit pocnitura și au ieșit afară să vadă ce s-a întâmplat.

Au avut timp să ia și numărul de înmatriculare al autoturismului condus de șoferiță (BZ11SRL) în caz că proprietarul, când va veni, va întreba cine i-a produs paguba.

Mulțumim și noi cetățeanului cu simț civic care ne-a scris despre această întâmplare și ne-a trimis fotografia potrivită.   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.