O țeavă de diametru mare s-a spart lângă Spitalul CFR

Avarie apărută la o țeavă magistrală pe Bd. Republicii, lângă spitalul CFR

Apa neagră la robinete la această oră pentru buzoienii din mai multe cartiere.

Reporterul buzoienii.ro a primit în această seară sesizări de la mai mulți cititori, dar îndeosebi din Zona Obor-Bazar.

„Da, avem o avarie apărută la o conductă magistrală de 600 mm diametru. S-a întâmplat în zona Spitalului CFR. Țeava e veche, din fontă, urma să o schimbăm. Dar n-a mai avut răbdare cu noi. Lucrăm acum să remediem defecțiunea. Din păcate, s-a pierdut multă apă, pompele au încercat să mențină presiunea în sistem, iar apa neagă s-a extins în mai multe zone din oraș. Ne cerem scuze consumatorilor pentru neplăcerile create”, ne-a declarat în urmă cu câteva minute Simona Săvulescu, directorul Companiei de Apă.

UPDATE: Muncitorii au izolat defecțiunea, închizând robinetele de pe segmentul avariat. Conform reprezentanților Comp. de Apă pentru câteva ore e posibil să mai curgă apă murdară până la eliminarea acesteia din sistem.

„Aducem precizări suplimentare. În acest moment, echipele noastre specializate lucrează cu toate forțele pentru remedierea problemei tehnice. Zonele afectate sunt următoarele: Micro V, Dorobanți I și Dorobanți II (presiune scăzută a apei), N. Titulescu, N. Bălcescu, MICRO III, PT 16, PT 17, Bazar, Obor, PT 8, PT 9, Punctul Termic PTTR – Centru (turbiditate crescută a apei).La acestea, se adaugă zonele deja anunțate: Micro V, Dorobanți I și II, str. Alexandru Marghiloman, str. Horticolei, str. Republicii, bd. 1 Decembrie 1918 (și străzile adiacente).Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulțumim pentru înțelegere!” – comunicat Comp. de Apă Buzău

Acum echipa de intervenție excavează în căutarea fisurii apărute pe țeavă și pompează apa pentru a putea interveni asupra conductei avariate.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „O țeavă de diametru mare s-a spart lângă Spitalul CFR

  • Cam multe scuze in acest mandat din partea noului director,nu vi se pare domnilor buzoieni?
    De cand nu mai este TESCARU tevile se sparg intr-o veselie!
    De ce nu mai sare Toma cu gura marr acum la toate posturile si microfoanele???

  • Pentru ca, … scopul a fost atins…

  • Trimiteti sms uri de atenționare ca altminteri daca întârziem cu plata trimiți notificări. În momentul unei avarii trimiteți sms uri de alerta catre toti consumatorii care va dau un nr de tel pt asta. Din respect. Pt ca va platesc. Sa nu intre apa aia neagra in masini de spalat, centrale si altele.

  • Nu am apă în acest moment, în Dorobanți II, la blocul F 24. A curs la robinet, puțin mai devreme, dar6de 10 minute s-a oprit. E groaznic să nu te poți spăla și să nu ai de unde să tragi apa la toaletă. De prea mult timp nu avem apă!

  • Corul broaștelor râioase decuplate de la conducta banilor primăriei boșcodisto-tescare se iluzionează că mai are ascultători la concertele lor funeste. Pa și pu, la revedere!

  • Nici un strop de apa la etajele 3 si 4 in Dorobanti 2 de ieri 12.09 pana in acest moment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.