O trecere de pietoni periculoasă. Activistul Harry Geană, filmare la Costești

Activistul civic de pe Valea Prahovei – Harry Florin Geană a postat azi un clip video filmat la intrarea în satul Costești (jud. Buzău) de pe E85.

Acesta a încercat și a reușit printr-un material de câteva minute să arate periculozitatea acestei treceri de pietoni, dar și faptul că majoritatea șoferilor nu respectă limita de 50 km/h în localitate.

Problema este generată de faptul că trecerea de pietoni este situată în curbă, dar și foarte aproape de indicatorul de intrare în sat și de reducere a vitezei la 50 de km/h.

Ce nu apare în filmarea de mai sus e că înainte de zebră există totuși mai multe indicatoare, dar care nu sunt respectate de șoferi:

 1. Indicator care anunță trecerea de pietoni cu o sută de metri înainte (vezi foto mai jos)

 2. Indicator care impune limitarea vitezei la 70 km/h (vezi foto mai jos)

 3. Marcaj pe carosabil care anunță trecerea de pietoni (vezi foto mai jos)

Sunt totuși momente ale zilei în care șoferii respectă indicatoarele rutiere. Atunci când poliția rutieră plasează un echipaj în zonă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ce necaz au locuitorii din Fundeni Zărnești – jud. Buzău CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „O trecere de pietoni periculoasă. Activistul Harry Geană, filmare la Costești

 • E foarte simplu. Ori desființată trecerea ori puse opritori înaintea trecerii. Sa te bazezi ca opresc șoferii e o mare prostie ce conduce la moartea oamenilor.

 • Ca la noi

 • H.G. din dorinta de a deveni justitiarul tarii pica cateodata cu filmarile in ridicol … problema cu aceste treceri este alta: drumul E85 si altele de acest rang NU AU CE CAUTA PRIN LOCALITATE…

 • Opritori neapărat.

 • 1. Sa ma c*c pe opritorii tai. E E85. 2. Dacă nu are ce cauta în localități atunci pe unde sa treacă pe Marte cumva? Avem și multe autostrăzi. Ce sa facem și noi… Mutam Europenele pe Marte.

 • Vb de 100 km/ ora !!! Masinile acelea nu aveau mai mult de 60-70 Km/ora. Ai vreun aparat …radar sa masori viteza??? Nu mai face presupuneri de dragul postarilor si lik-urilor.

 • Ar trebui puse opritor înainte de zebra și mai multe treceri ptiu pietoni nu una la un kilometru. În aceasta localitate nu sunt decât 3 trtreceri de pietoni și chiar și pe aceste treceri au fost accidente mortale

 • Soluția cu echipajul de politie e buna pt Africa. Soluția de urgență e folosirea opritorilor și în câțiva ani ăsta tb sa rămână drum comunal. TREBUIE AUTOSTRADA pesedistilor nu amnistie.

 • Trecerea de pietoni din Costesti,este extrem de periculoasa,au murit atatia oamenii si nu s a schimbat nimic!Aceiasi problema exista si la trecerea de pietoni de la scoala,unde viata copiilor este in pericol,atunci cand traversează!!

 • Activist civic? Ii facem o statuie langa acea trecere? Si numim locul „Trecerea Harry Florin Geana”. Hipsterii astia maimutoi cred ca asa se schimba lumea, s-au luat dupa moda altor hipsteri din Occident si cutreiera tara in cautare de probleme, griji si scandaluri. Sa bage ochii la asiatici putorile astea si sa vada cum se schimba lumea, cu munca, nu cu caterinci de 2 lei.

 • Simplu ….pasarele cum sunt cele pe valea Prahovei…..campina Băicoi breaza Comarnic……și pt persoanele cu handicap ascensor …..Rezolvarea este simpla …..problema este în a finanța proiectul și apoi execuția…..asta este provocarea (lui Dorel)…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.