„O vom pune pe undeva prin centrul Buzăului”. Iată la ce va servi

A ajuns la Buzău și ultima achiziție a Urbis Serv – casa pe roți.

E în fapt o rulotă mai lungă prevăzută cu sufragerie, bucătărie, baie, două dormitoare, frigider, aragaz, mobilier etc.

Această casă va fi amplasată pe undeva prin centrul Buzăului și va fi folosită de angajații de la Spații Verzi.

„Există aceste spații verzi din centru cum ar fi parcurile Sfinții Îngeri, Furnica și cel de la Palatul Copiilor, plus zona din fața Primăriei și a Tribunalului. Aici sunt aproape tot anul muncitori. Probabil că vom pune rulota pe undeva prin zona parcului de la Palatul Copiilor și va deveni un fel de centru de comandă. Cele două dormitoare ale rulotei le vom transforma în vestiare. Muncitorii de la Spații Verzi se vor putea schimba aici, vor putea lua o masă caldă, se pot spăla pe mâini, merge la toaletă etc.. Încercăm să le creăm și lor condiții omenești”, ne-a declarat Dan Simionoiu, șef la Spații Verzi.

Două rulote au fost achiziționate și pentru muncitorii de la asfaltări.

Acestea sunt tractate acolo unde se execută lucrări. De exemplu acum una e pe strada Pompiliu Ștefu și una în curtea Școlii nr. 15.

Rulotele, ca și căsuța, au fost achiziționate la mâna a doua din Germania la prețuri convenabile.

În acest fel, cetățenii nu-i vor mai vedea pe muncitorii de la Urbis Serv făcându-și nevoile prin boscheți sau luând masa pe marginea drumului – cu fundul pe bidoane de vopsea ori smoală.

Întrega societate a intrat în ultimul an într-un puternic proces de modernizare, fiind dotată cu noi utilaje (stație de asfalt, camioane, freză, finisor mic și mare, compactor, autospecială cu macara etc.).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Start pentru dezvoltarea unei noi zone din BuzăuCLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„O vom pune pe undeva prin centrul Buzăului”. Iată la ce va servi

  • Decat sa amplaseze tiganiile astea prin centru nu mai bine le oferea in chirie contracost o camera chiar in interiorul Palatului Copiilor, sau in celelalte cladiri din zona care sunt detinute de diverse autritati publice?
    Nu era mai civilizat asa, o camera in incinta unei cladiri, un WC racordat la canalizare, apa curenta si ea racordata la canalizare.

  • Mai exista Palatul Copiilor in centru? Curtea a fost vanduta parcela cu parcela de abia mai ai pe unde intra pe poarta, cladirea e subreda….probabil ca se asteapta cu interes deteriorarea totala sa poata fi vandut si ultimul petic. Pentru o parcare plina de noroi. Necivilizatie.

  • Asa e, e vanduta lui Brebeanu, care a pus mana pe cele mai multe terenuri si proprietati din Buzau. Inclusiv in inima Crang a luat vreo 2 hectare pe care a facut carciuma pentru nunti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.