Oamenii au ieșit în fața porților. „A dat Domnul și la noi!”. Carosabil și trotuare

Bucurie, acum, pentru riveranii de pe strada Primăverii din mun. Buzău.

Oamenii au ieșit pe la poți să privească cum se așterne pentru prima dată asfalt și pe strada lor.

Se asfaltează ultimul segment de 500 de metri al străzii

„A dat Domnul, în sfârșit, să se pună și la noi asfalt. S-a început cu trotuarele, acum se întinde și pe stradă. Suntem bucuroși, scăpăm de praf și noroi”, au spus riveranii.

Lucrarea a durat mult, s-a început pe strada Primăverii încă de anul trecut. Au existat două probleme mari. Pe de o parte curțile oamenilor erau mai jos decât nivelul străzii, apoi pe carosabil existau plăci de beton. A fost un chin pentru muncitori să spargă tot betonul pentru a putea excava din stradă și a o aduce la nivelul curților.

Pentru că pe aici trece și trafic greu – camioane de la stația de betoane din capăt, tiruri cu marfă, etc. – după excavare și balastare s-a turnat și un strat de 15 cm de beton. Asfaltul se așterne acum pe acel beton.

Ultima stradă de pământ din mun. Buzău pe care muncitorii firmei Hidro Salt B92 o vor ataca zilele următoare este Saturn Linie din cartierul Poștă (vizavi de linia ferată).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Oamenii au ieșit în fața porților. „A dat Domnul și la noi!”. Carosabil și trotuare

  • Capătul străzii Nimfelor pe când…nu mai mințiți cu “ultima stradă de pământ”, capătul străzii Nimfelor, aleea care dă spre calea ferată Buzău-Rm.sărat, nu este asfaltată, și tot noroiul și apa năvălesc în curțile oamenilor…

  • Pt periferie sau acolo unde este cazul unde nu se platesc taxe si impozite exista bani.
    Dar in buricul targului ne rupem masinile si incaltamintea.
    Se vede clar ca aceste fapte seamana a pomana electorala asa cum si Bosco a facut atatia ani cu rromii de pe marginile orasului.
    Bine băăă tereacă, asta da mare realizare. Sa iti plimbi familia pe acolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.