Oamenii au strâns 2 miliarde și au plătit o datorie. Mai sunt două

O primă reușită a locatarilor celor 400 de apartamente din Dorobanți II din asociația devalizată de celebra doamnă Vica.

Oamenii au plătit câte un milion de lei vechi în plus la întreținere vreme de patru luni (august, septembrie, octombrie și noiembrie) pentru a strânge suma de două miliarde – datoria la ANAF.

Celebra dna Vica – Elisabeta Moise, pe numele din buletin – este acuzată că a devalizat (singură sau cu complici) aproape 5 miliarde de lei vechi

„Le mulțumesc pentru mobilizare locatarilor din Asociatia de Proprietari PT 28/3 din Dorobanti 2. Cu ajutorul majorității proprietarilor și cu o gestionare foarte bună a banilor de către noul Comitet Executiv am izbutit achitarea datoriei imense, de aprox 200.000 lei catre ANAF. Astfel, am putut să beneficiem de Ordonanta 6/2019 prin care asociației nostre i s-au șters penalitățile de întârziere de aprox. 65.000 lei. Asta nu înseamnă că fosta conducere a scăpat de urmărirea penală”, ne-a declarat Gabriel Pană, președintele Asoc. de Proprietari.

Dar, asta nu e tot

De la anul, locatarii trebuie să pună din nou bani în plus pentru datoriile lăsate de dna Vica și către Compania de Apa (2,6 mld. lei vechi) și către RER (350 de milioane).

„În Adunarea Generală s-a votat ca din ianuarie, în afară de cheltuielile curente, să se plătească lunar câte 40 de lei la apă și 10 lei la gunoi pentru stingerea datoriilor către Comp. de Apă și RER. Avem semnate grafice de eșalonare cu aceștia”, a informat noua conducere a asociației.

Așadar cetățenii trebuie să plătească încă o dată întreținerea pentru lunile/anii în care dna Vica și-a însușit banii în loc să achite facturile asociației.

„Dna Vica”, anchetată pentru delapidare și fals în înscrisuri

Elisabeta Moise are dosar penal, dar în România durează ani până când poliția și parchetul fac cercetarea și întocmesc rechizitoriul. Apoi, alți ani durează procesul (fond și apel).

La finalul procesului, vor fi executați silit dna Vica și posibilii ei complici pentru recuperarea prejudiciului. Dna Vica are momentan sechestru pe apartament și alte proprietăți.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Oamenii au strâns 2 miliarde și au plătit o datorie. Mai sunt două

  • BRAVO !

    Si multa bafta in recuperarea prejudiciului de la ” Doamna ” Vica !

  • Foarte bine ! Doamne ajuta !

  • Daca s-ar verifica asociatiile pe bune s-ar afla ca majoritatea sunt capusate la greu.
    Dar cine sa faca asta, ca Primaria da din umeri cand sesizezi ceva, desi au o intreaga structura bine platita care se presupune ca s-ar ocupa cu controlul asociatiilor in realitate nu fac nimic, doar incaseaza salariul bun lunar si asteapta sa treaca timpul sa iasa la pensie speciala.

  • Nu mi se pare normal ca oamenii care si-au platit datoriile catre asociatie la timp sa le plateasca iar. Primaria ar trebui sa ia atitudine si sa ii ajute pe bietii oameni. Cei care au furat ar trebui sa achite dauna.

  • Cristina,de ce sa plateasca primăria ? Este vorba despre o asociație de proprietari,proprietari care prin vot au desemnat o hoață sa le administreze banii.Adica și-au făcut-o cu mana lor.Stau la bloc și am patit-o și eu (administratora noastră a luat vreo 80000 lei) și consider că e vina mea și a celorlalți membrii ai asociației că nu am verificat-o,in niciun caz a primăriei .

  • banii sterpeliti….nu era mai frumos daca zicea banii furati? asta cu sterpeliti se folosea cand eram mici la cartoane si tablite . cine mi a sterpelit cartoanele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.