Oftică pentru jucătoarea de 20 de ani a Gloriei

Zalăul lui Tadici a avut 20-15 și apoi 25-20 în repriza a doua.

Buzoiencele au marcat apoi patru goluri la rând. 25-24 cu un minut înainte de final. Tensiune. Zalăuancele au marcat pentru 26-24, iar pe atacul Gloriei Raluca Petruș a ratat aruncarea care ar fi menținut suspansul până în ultima secundă. De-asta, interul de 20 de ani al Gloriei a izbucnit în lacrimi, de oftică, la final.

Una rece și una caldă pentru Raluca Petruș. Rece pentru nereușită, dar caldă pentru că pune suflet și vrea mai mult

Au contribuit la înfrângere arbitrajul, ușor pro-Zalău, dar și accidentările care hărțuiesc și în acest sezon echipa buzoiană. După Druțu și Khouildi, absențe de durată, la Zalău n-au jucat centrul Stoleru și pivotul Apetrei.

Au marcat: Ana Maria Popa 7 (din care 5 de la 7m), Ana Maria Simion 6, Ilie 3, Rotaru 2, Petruș 2, Petrovic 2, Subțirică și Taican 1.

Buzoiencelen (foto: Maria Gavrilă și Ana Maria Popa) au condus cu 3-1 în minutul 3. Din minutul 12 (scor 6-4), Zalăul s-a aflat în avantaj până la final

Ce meci va fi marți la Buzău!

Pentru SCM Gloria urmează un meci extrem de dificil (marți, ora 18.00, la Sala Sporturilor)împotriva Coronei Brașov, lidera clasamentului, cu șase victorii din șase meciuri. La Corona joacă trio-ul Eliza Buceschi, Cristina Laszlo și Daria Bucur, folosite la echipa națională. Lor li se adaugă noua stea a handbalului românesc, Sorina Târcă, fata celebrei Mariana Târcă.

Sorina Târcă (20 de ani) e văzută de specialiști urmașa Cristinei Neagu

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.