Omor premeditat ? „Cuțitul nu era din casă”. Iată ce spune „mătușa” Any că s-a întâmplat aseară în casa crimei

Mai întâi trebuie precizat că Any Călinescu (vezi foto) nu-i era cu adevărat mătușă tânărului criminal.

Aceasta era femeia pe care o iubea și alături de care trăia de mulți ani unchiul – Adrian Mocanu, pensionar militar – ucis aseară de nepot.

Any Călinescu (53 de ani) are trei copii, iar Adrian Mocanu (56 de ani) un băiat, din căsătoriile anterioare.

Sursele buzoienii. ro ne-au narat ce le-a povestit la rândul ei Any Călinescu, aseară, la spital, sub imperiul emoțiilor, referitor la ce s-a întâmplat în casa de pe str. Dimitrie Cantemir la nr. 13.

Tânărul și cei doi soți împărțeau aceeași casă. Andrei Muscalu stătea în partea din fața, dinspre stradă, iar domnul Adrian și doamna Any mai spate.

Cele două incinte nu comunicau între ele, fiecare având ușă de ieșire în curte.

Astfel că aseară, unchiul a ieșit din bucătărie în curte cu o farfurie de mâncare și a intrat la Andrei în cameră.

Atunci s-a produs crima. Andrei și-a înjunghiat unchiul în gât. L-a lăsat într-o baltă de sânge, după care a luat o țeavă, a ieșit în curte și a intrat peste Any pentru a o lichida și pe aceasta.

Numai că doamna, deși lovită în frunte cu țeava, și-a apărat viața cu strășnicie. S-a luptat cu Andrei pe viață și pe moarte, ba chiar la un moment dat a intrat în posesia țevii și l-a lovit la rându-i pe tânăr.

Furios acesta a fugit în camera lui după cuțit. Aici doamna a fost inspirată întrucât a reușit să treacă în fugă pe lângă ușa camerei lui Andrei și să iasă în stradă.

Dar asta n-a fost tot. Tânărul a ieșit după ea pe stradă cu cuțitul. Tânărul a încercat să-i aplice lovitura fatală, dar femeia s-a ferit de fiecare dată, astfel că tăieturile de la gât și de pe față au fost superficiale.

Salvarea femeii a fost că doi vecini, soț și soție, au deschis poarta casei. Andrei a vrut să o înjunghie pe la spate, dar doamna s-a împiedicat și a căzut, din fericire, dincolo de poartă, în curtea vecinilor. Vecinul a tras repede poarta, iar tânărul s-a lăsat păgubaș. Apoi, bărbatul a sunat la 112, chemând urgent poliția și ambulanța. Restul întâmplării se cunoaște.

De la un amănunt, faptul că acel cuțit nu era din casă, ci procurat recent de Andrei, se naște și ipoteza că omorul a fost pregătit și n-a fost urmarea unui conflict spontan.

loading...

7 comentarii la „Omor premeditat ? „Cuțitul nu era din casă”. Iată ce spune „mătușa” Any că s-a întâmplat aseară în casa crimei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.