„Omul lui Mocanu a votat viceprimarul PSD!”

„Adrian Mocanu, un fariseu. Îi acuza zilele trecute pe peneliști că ar fi votat nu știu unde prin județ un viceprimar PSD. Acum, ce mai zice domnul Mocanu după ce consilierul PMP a votat la Ziduri viceprimarul PSD în detrimentul Pro România ?”, e mesajul expediat azi către buzoienii.ro.

Ce s-a întâmplat la Ziduri

La Ziduri, în urma alegerilor locale, au rezultat șase consilieri PSD, șase Pro România și unul PMP. Viceprimarul urma să fie decis de consilierul PMP. Care a votat ieri cu PSD, astfel că Nicolaie Nedelcu, fostul primar PSD, a fost ales viceprimar.

În aceste condiții lui Adrian Mocanu i se cere acum să nu mai pozeze în marele luptător anti-PSD la Buzău câtă vreme oamenii lui votează cu partidul celor trei trandafiri.

După trei mandate consecutive (2 PSD, 1 PMP), Adrian Mocanu a ratat în septembrie accederea în Parlament. E de văzut către ce partid își va îndrepta acum pașii. În mod normal ar trebui să fie AUR, partidul aflat acum pe val.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „„Omul lui Mocanu a votat viceprimarul PSD!”

  • Luat lista cu darul de la nunta lui facuta la patinoar si asa ii aflati pe toti ce i-au dat spaga.

  • PMP-istul a votat rațional. De ce să fi votat pentru un partid care n-a trecut pragul electoral, la fel ca PMP? Pemepistul a votat ca un om normal la cap, pentru propriul interes, căci pentru cel al partidului nu mai este cazul! Nu cred că cineva își imaginează că PMP va mai trece vreodată pragul electoral. Deja i se pot face parastase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.