Omul se vrea primar!

S-a lămurit, în mare, ce-a fost cu ieșirea de ieri a lui C-tin Florescu împotriva primarului Toma.

Omul a admis într-o scurtă declarație pentru sansanews că vrea să candideze la Primăria Buzău.

Așadar, postarea de ieri – în care-l acuză pe Toma de eșecul lui Dăncilă pe municipiu – n-a fost o reacție spontană legată de alegeri, ci o mutare calculată, dinainte pregătită.

Cu câteva zile înainte, Florescu și-a „lansat la apă” și contul de facebook, platformă de pe care să deruleze campania electorală. Evident, acest lucru se face cel mai bine atacându-l pe primarul în funcție.

Opinie

Fostul judecător a fost luat de val. Se întâmplă celor care au alterată percepția realității, iar ego-ul mărit. Florescu n-are nicio șansă la primărie – pentru că este un candidat slab.

Cauze: are o vorbă împleticită, un defect de vorbire, care îl face plictisitor, greu de urmărit și înțeles de publicul larg. Apoi, nu se pricepe. Ca să fii un bun primar trebuie să știi administrație, străzile din oraș, cum e cu RAM-ul, apa, Urbis-ul etc. Nu le dau un sfat celor de la ALDE, dar să dai vrabia din mână, Fănică Bârlă, pe ageamiul C-tin Florescu, e dovadă de ignoranță. Bârlă are problemele lui, dar măcar știe administrație, orașul, oamenii etc.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Omul se vrea primar!

 • Poate el vrea sa fie candidatul PSD. Nu mai este in PSD ? Daca nu mai este,de ce este in continuare consilier ? Fa un efort Auras, Florescu este in PSD, este consilier PSD ,urmeaza o schibare IN TOATE ORGANIZATIILE PSD, nu cumva el il ataca pe Toma pt ca acesta sa nu mai fie seful PSD Municipal si implicit candidat la Primarie? Nu cumva factotumul PSD a inceput reformarea PSD Buzau si a calculat ca Toma trebuie sa plece luind asupra lui ceea ce s-a gresit in administratie si lasind realizarile in contul PSD ? Nu crezi ca exista tineri in PSD care AU PUS IN PRACTICA IDEILE PARTIDULUI .schimband fata orasului ,si care au incercat sa arate lui Toma ca unele masuri LUATE PERSONAL AU ADUS PREJUDICII DE IMAGINE Partidului ? Nu crezi ca de fapt Florescu vrea sa ramana doar ce este si acum ,dar sa stea la masa CL in stanga ALTUI PRIMAR PSD ?

 • Auras, compara rezultatele Geoana contra Basescu , si Iohannis contra Dancila.
  Seful tau radea ironic de Dancila. Dar la europarlamentare? Ca PSD avea un baiat simpatic, citit, si a pierdut.
  Vezi ce scor a luat Geoana la Buzau in 2009,care a fost probabil un candidat mai slab decat Dancila.
  Si acum… vorbind pe cifre, domnul Florescu are dreptate?
  Analizeaza-ti optiunile de viitor pentru ca Toma a lasat oameni pe drumuri fara niciun fel de constiinta, la fel o sa faca si cu tine.
  E in cadere libera… e istoric negativ ce a facut el la Buzau dpdv al voturilor pentru PSD.
  Lumea de la Buzau s-a trezit la realitate. Romania de asemenea. Nu mai merge propaganda.
  Eu am curaj sa pun pariu cat vrei tu ,Auras, ca Toma nu mai iese. Tu ai?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.