OMUL ZILEI. Au venit să-l felicite pe Titel

Punct final, azi, al proiectului prin care la Mărăcineni a ajuns țeava cu gaz.

Una din cele mai importante investiții și realizări tehnice din jud. Buzău de după revoluție.

La final de proiect, azi, la Mărăcineni s-a organizat o conferință de presă, la care au participat reprezentanți ai constructorilor, proprietarilor (țevii) și, mai ales, ai beneficiarilor. Plus politicieni locali și alți invitați.

„O să citesc după foaie, am emoții mari”, a spus „Titel”, primarul din Mărăcineni, cel care a prezentat investiția, alături de două colaboratoare din primărie.

Ulterior au luat cuvântul reprezentanți ai administrației și politicului de la Buzău: Neagu și Petre de la CJ Buzău, deputatul Romeo Lungu, prefectul Țiclea, tânărul Alexandru Stoica (secretar de stat la min. Dezvoltării) plus un reprezentant al Trans Gaz.

Cu toții au apreciat efortul și reușita primarului din Mărăcineni. Care azi a zâmbit, urmând ca de mâine să purceadă din nou la treabă.

Dumitru Constantin, primar Mărăcineni: „Azi am cumpărat lemne pentru școlile din Mărăcineni pentru iarna ce va veni. Sper să o fi făcut-o pentru ultima dată. Anul viitor, în 2023, vreau să avem gaze la Mărăcineni. 4207 de consumatori privați și 26 de instituții publice”.

Peste câteva zile Comisia Națională pentru Soluționarea Contestațiilor va anunța decizia după ce firma de pe locul trei a contestat câștigătoarea. Speranța celor din Mărăcineni e că nu se va ajunge la proces, Tribunal, Curte de Apel etc. – variantă în care începerea lucrărilor de realizare a rețelei comunale poate fi amânată cu până la un an.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „OMUL ZILEI. Au venit să-l felicite pe Titel

 • Dacă prețul gazului menține tendința eu zic sa va gândiți serios la lemne pentru scoli și pentru iarna viitoare

  Răspunde
 • Investițiile în infrastructură sunt din categoria speranțelor. Pesimiștii argumentează cu prețul gazelor și că a fost abandonată până și conducta Nord Stream 2 și optimiștii că face cât mai curând implozie UE. Și la ce decidenți are UE în această perioadă înclin să le dau dreptate optimiștilor.

  Răspunde
 • Da, afacere bulgareasca. A zis UE sa ne incalzim cu panouri, le punem pe noi, ca iarna nu e soare, dar asa, in loc de haine. in tarile astea care au luat-o razna cu ecologia, au rationat si curentul, si gazele. Cu aia nu, cu aia nu, sa ne omoare dracu si gata decat sa ne tina ca in lagare. Nici aer nu mai esti sigur ca ai voie sa respiri, iti vine sa intrebi daca e voie inainte sa tragi in tine. La californieni le-au blocat termostatele la AC pe val de canicula, la nemti au anuntat complexurile rezidentiale ca vot bloca termostatele la 17 grade maximum. Lemne nu e voie, atomic nu e voie, carbune nu e voie, statii hidro noi nu e voie, ca moare rama de apa si stiuca dungata.

  Sincer, mie mi-ar fi teama sa mai bag gaze si sa investesc in centrala pana nu vad in ce directiie o iau lucrurile cu psihopatii ajunsi la putere peste tot

  Răspunde
 • … io zic că mai bine trăgea o conductă pentru lemne, de la Nehoiu, decât de gaze… 😉

  … că gazele… cum a tras Putin un pârț, cum gata, nu mai sunt gaze…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.