Operațiunea „ruloul”. Modificări în rondurile importante din Buzău. FOTO

Rulourile cu gazon. E ultima găselniță a lucrătorilor de la spații verzi pentru a transforma rapid, în bine, imaginea rondurilor importante din Buzău.

La această oră muncitorii de la Urbis Serv lucrează la cel de pe Aleea Industriilor, lângă fostul Praktiker.

„Primăria Buzău, prin Urbis Serv, a început amenajarea rondurilor din municipiul Buzău. Sunt executate lucrări de instalare a sistemelor de irigații controlate wi-fi, de iluminare cu led a logo-urilor, de montare a rulourilor gazon și de înlocuire a semnelor de circulație”, a anunțat Urbis Serv.

Gazonul va fi irigat automat. În mijlocul giratoriului se va monta sigla Buzăului, precum la rondul de pe Calea Eroilor

După rondul de la Praktiker, vor urma cele de la fabrica de bere, de la Dedeman și din cartierul 23 august (str. Oltului).

Gazon nou s-a pus și pe scuarurile de pe Calea Eroilor

Intens se lucrează în aceste zile și la rondul de la Carrefour, unde va fi amplasat un avion.

Muncitorii lucrează la soclul pe care va fi așezat zilele viitoare avionul de la Boboc

Moda rulourilor cu gazon a fost inițiată în spațiul verde din fața Consiliului Județean, care arată acum impecabil.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Operațiunea „ruloul”. Modificări în rondurile importante din Buzău. FOTO

 • Sunt anti psd. Sunt anti îmbogățiții de după revoluție. Dar toma a investit în muncitori (cei de la urbis și nu numai). Nu a băgat bani în fundul celor ce stau degeaba la birou. Atentie, celor care stau degeaba, ca sunt unii care si la birou muncesc în draci. Asta e un lucru bun. Chiar dacă nu face tot ce zice oricum e bine ca are ținte multe ca și dacă le îndeplinește parțial tot e bine. Nu zic ca o sa votez pt prima data cu psd ul dar dacă la celelalte partide vor fi tot felul de golani, voi vota cu toma. A, încă ceva, nu se da înapoi sa aducă lângă el oameni care se pricep.

 • Acum citi a ani era propunerea ca în Rondul de la 23 August sa fie ridicat un mic monument în cinstea eroilor căzuți pe teatrele de război din afara tarii ( după anul 1990 și pina în prezent)
  Sa se inteleaga faptul ca acest proiect a fost uitat ?
  A fost doar propaganda ieftina ?
  Armata Romaniei dorea sa – și cinstească Eroii.
  S =a uitat???

 • Un om nu poate fi un bun conducător, un primar în acest caz, dacă nu este pregătit, dar și dacă nu se înconjoară de oameni de valoare care să îi dea sfaturi.
  Lucrurile se mișcă în bine, dar mai avem până la liman.

 • Foarte frumos si mai aerisit, cu vizibilitate mai buna.. Ps.Speram sa nu avem asa de multe accidente in sensul giratoriu de la Carrefour din cauza celor care vor ,,casca gura” la avion, in loc sa fie atenti la trafic!

 • Apropo, asfaltul din sensul giratoriu de la fostul Praktiker este f.f. denivelat! Poate citeste cineva responsabil si se vor lua masuri..

 • Domnule Auraș Tereacă, poate ne va spune cineva – de specialitate – și nouă în ce constă superioritatea acestor noi rulouri de gazon de a trebuit să fie puse în operă cu atâta sârg ! Bănuiesc că se pot monta ( scoate ) mult mai ușor … Dar restul ? Preț, eficiență ? Intreb fiindcă știu că nu prea sunt bani la bugetul local …

 • Domnule Vlad , domnul primarele TOMA nu poate fi inconjurat decat de ” IES MAN” pentru ca nu asculta de nimeni si aici ma refer la consilieri personali , de aici si : lucruri incepute si neterminate adica parcuri ,adica asfaltari fara trotuare ,adica schimbari repetate de flori cu gazon pe ronduri , mari asfaltari culminand cu mari peticeli , de guri de metrou pe Uniri vizavi de catedrala , de Iazuri de Mori , de Aeroporturi la Boboc , De stadion de atletism , de parcuri Berlin 🙂 toate culminand cu numirea la Comp. de Apa a Doamnei Savulescu moment in care apele s-au limpezit complet si orasul a fost salvat de otravire.

 • Groapa de pe unirii de la catedrala va costa peste 200.000 euro sa fie zugravita, in teorie ar trebui sa se apuce de zugravit in toamna, banii s-au dat deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.