Opinia lui Toma despre transformarea zonei. Investiție a familiei Lepădatu

Într-un răspuns dat pe site-ul buzaucityreport, primarul Toma a furnizat ultimele amănunte despre ce se va întâmpla vizavi de patinoar și stadionul de atletism din Buzău.

Veste bună, stația de betoane va fi mutată de pe Aleea Căprioarei (din spatele Kaufland Sud). În schimb, va apărea un bloc

În răspunsul de pe buzaucityreport , edilul șef și-a exprimat și opinia despre transformarea zonei.

„Stația de betoane sper să dispară cât mai repede, pentru că este un poluator mult mai mare decât așezarea unor locuințe acolo. În ceea ce privește construcțiile de blocuri acolo, în acest moment investitorul parcurge pașii legali de obținere a tuturor aprobărilor. Personal, nu vad de ce nu ar putea fi locuințe acolo!”

Aici a apărut în ultimii ani Kaufland Sud, s-a modernizat Calea Eroilor, s-a asfaltat Aleea Căprioarei și se lucrează la stadionul de atletism

Amenajarea în locul stației de betoane a unui bloc nu este văzută cu ochi buni de unii buzoieni din pricina proximității Pădurii Crâng.

Familia Lepădatu (cea care deține terenul și stația de betoane) susține că între primii copaci și bloc va exista o alee. „Nu va fi tăiat niciun arbore, ba dimpotrivă se vor planta în jurul blocului. Imobilul va avea parcare subterană și spații comerciale la parter”, a anunțat Ricardo Lepădatu.

loading...

13 comentarii la „Opinia lui Toma despre transformarea zonei. Investiție a familiei Lepădatu

 • Se pot construi blocuri… este ok, ar trebui doar prin proiect sa aiba cel putin 2 locuri de parcare pentru fiecare apartament…
  ca sa nu mai apara in viitor problema locurilor de parcare!

  Răspunde
 • Și uite asa dl primar n a ținut cont de obsolut nicio plângere de a noastră! Le a aruncat la gunoi!
  Ce am țipat zeci de oameni ca nu ne dorim asa ceva!!!! Un teren de tenis nu se putea? Un bazin de înot, nu? Vrea mulți bani Lepadatu???? Sa i ajungă odată pentru tot neamu????? Ca în rest a luat legal toate lucrurile…

  Răspunde
 • Sau chiar la trei locuri de parcare, un apartament, ca acuși face ala micu’ 18 ani și îi trebuie și lui mașina, nu?!

  Răspunde
 • Este clar! Auraş, care ar fi diferența între Boşcodeală – care „l-a rezolvat” pe Lepădatu cu Bazinul Olimpic şi Toma, care „îl rezolvă ” cu acest proiect mai mult decât controversat? Se pare că „audiența” la primar, de care vorbea Lepadatu data trecută, în plină pandemie, când acestea erau suspendate, a fost de bun augur, din moment ce Toma îşi dă cu părerea în acest subiect, care a generat numeroase comentarii negative, după cum ai observat! Acum, după părerea exprimată a edilului, suntem siguri că toate avizele sunt ca şi obținute!

  Răspunde
 • Adrian a bagat seminte la chiosc ! Esti praf baiete. Nu il cunosc pe cel la care faci referire dar ar trebuie sa fii mandru ca cineva investeste in Buzau nu sa ii gonim pe cei ce angajaza ori dau salarii . Hai sa fim umani daca putem

  Răspunde
 • Pai si cum rezolva problema poluarii? Muta statia de betoane mai incolo, pentru ca peste cativa ani sa construiasca si pe aleea caprioarei blocuri?
  Nu stiu de ce, dar miroase de la o posta a interese obscure in zona, asa pe final de mandat.

  Răspunde
 • E chiar asa de greu de inteles ca un om de afaceri cauta proiectele cele mai profitabile pentru el? Asta e capitalismul, fratilor. Ca vreti voi teren de tenis sau parcare de masini e una, ce vrea patronul sa faca cu terenul si banii lui e alta. Daca proiectul este legal, succes! Criticii de aici sunt pensionari, cu gandire depasita, care nu au habar ce inseamna deblocarea pietei imobiliare, monopolizata in Buzau de peste 20 de ani. Daca se va construi mai mult in Buzau, sunt sanse sa scada si pretul achizitiei sau chiriei pe o piata care acum este dictata de militarii care primesc subventii grase de la stat.

  Răspunde
 • „Ghiță, Ghiță….pupă-l în bot ( pe alegător de data asta) și papă-i tot !”
  Tomiță trece strada cu electoratul pe unde vrea acesta doar pentru a- l conduce ulterior acolo unde dictează interese mai presus de voința comunității…
  Exact aceeași atitudine a adoptat PrimarusMaximus și în cazul demolării celor două vile de lângă Liceul Economic . Acolo alt afacerist onest va construi, evident tot în beneficiul comunității, ditamai blocul cu opt etaje, normal, tot cu încălcarea normelor de urbanism…

  Răspunde
 • Și, poate nu știați, dar vor mai fi construite două blocuri înalte, pe strada Transilvaniei, după stația de carburanți Petrom, în locul actualei parcări. Investitorul este proprietarul centrului de afaceri.
  De asemenea, patronul Hotelului Corso vrea să construiască un hotel în fața sediului poliției locale, terenul având doar vreo 300 mp.

  Răspunde
 • S a băgat și țața Florența, hai sa fim umani și sa lăsăm aproape de spațiul verde sa facă afaceri.
  Hai, fraților, sa fim umani și sa lăsăm un mafiot sa construiască un bloc de 7, apoi de 13 etaje. Apoi alt bloc. Ești varza!

  Răspunde
 • Fraierii platesc taxare progresiva la parcare, iar smecherii primesc terenuri in padure in ciuda vehementei opozitii a buzoienilor. Dar campania bate la usa, sondajele reale nu sunt chiar roz cum le promoveaza unul sau altul, asadar e nevoie de sprijin financiar pentru reusita. Buzoienii vor fi din nou pacaliti. Vivat Toma! Semper!

  Răspunde
 • Daca terenul este al lui Lepadatu, cu acte in regula, poate sa faca ce vrea cu el. Punct.
  Pe de alta parte, acest fost rege al alcoolului, caci pe asta se bazeaza anii lui de inceput in care facea contrabanda prin Rep. Moldova, nu cred ca va duce la bun sfarsit un asemenea proiect.
  Si dle Tereaca, te rog sa NU cenzurezi acest articol, stim toti ce a fost Lepadatu la viata lui, nu sunt supozitii, sunt realitati concrete, deci nu poate fi vorba de afirmatii denigratoare.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.