Oprire în trafic, urmată de… căsătorie VIDEO

Clipul video urcat pe pagina de facebook a Poliției Române a strâns din primele ore mii de vizualizări și sute de comentarii.

Scena s-a petrecut azi pe Bd. Unirii din Buzău. Scena începută cu o oprire în trafic și o reținere a șoferului s-a lăsat cu o cerere în căsătorie.

O „altfel” de cerere în căsătorie

„ – Bună! Cine e de serviciu? – Bună! Noi…Poliția! E vreo problemă? – Aveam o rugăminte. O întrebare, ceva de genul…Aş vrea să organizez un eveniment. O cerere în căsătorie 😁 şiii… aș avea nevoie de ajutorul vostru!”…așa a început o discuţie ce avea să schimbe destinele a doi tineri buzoieni. El, tânăr jurnalist, ea, antrenoare de dans sportiv și viitor kinetoterapeut, şi-au început povestea de dragoste pe plaiuri râmnicene, în urmă cu 7 ani. O complicitate ce ne-a pus puţin în dificultate. O intervenţie aparte, plină de emoţii puternice şi de…dragoste. A urmat un „flagrant” reuşit ce s-a încheiat cu un „DA”. Noi le dorim casă de piatră şi o viaţă frumoasă cu multe realizări! Ne bucurăm că au ales să îşi înceapă povestea alături de noi şi îi asigurăm de tot efortul nostru în menţinerea unei societăţi sănătoase şi a unui viitor sigur pentru copiii lor!#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Joi, 18 iulie 2019

Majoritatea celor care au comentat au apreciat implicarea poliției, „frumos, să se mai ocupe și de fapte bune”, dar au existat și critici: „Uite cu se ocupă ei în timpul serviciului ?! Poliția să-și înființeze un serviciu de organizat nunți, botezuri și cumetrii”.

Tânărul însurățel s-a prezentat ca fiind jurnalist, deși e necunoscut în branșă la Buzău (Mady Maftel pe facebook, dar numele nu e real), iar viitoarea mireasă e antrenoare de dans sportiv și viitor kinetoterapeut.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...
   Send article as PDF   

5 comentarii la „Oprire în trafic, urmată de… căsătorie VIDEO

  • Este necunoscut pentru tine cu toate ca ai dat o grămadă de știri după site-ul lui.

  • Foarte frumos nu inteleg de ce alti comenteaza urat. Daca se intampla in alta tara nu mai criticau atat Braco.casa de piatra.

  • Politistii ce fac asemenea lucruri ar trebui sanctionati drastic, chiar cu desfacerea contractului de munca definitiv.
    Nu e posibil sa faci de ras uniforma (si asa patata de atatea scandaluri cu pedofilie, violuri, crime ale polistitilor) si sa faci circ si sa blochezi circulatia pentru a face circ in timpul serviciului.
    Si politistii de la interventie de la final aveau o atitudine ma degraba de borfasi interlopi… ca de obicei.

  • Cred ca e cameraman la unul din trusturile de presa.
    Vorba vine jurnalist… asa si femeia de la curatenie ar fi jurnalista doar pentru ca da cu mopul in birourile de la un trust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.