Ora 22.00. Decizie a pompierilor

UPDATE: Decizie finală. Nu e existat un sinucigaș. Pompierii au identificat duminică un om al străzii care a recunoscut că în sâmbătă seară s-a aflat pe pod. Probabil că femeia care a sunat la 112 pe acesta l-a văzut. Homeless-ul a precizat că nu a avut intenții suicidale.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un apel la 112 sosit în jurul orei 19.00 a anunțat prezența unui tânăr pe balustrada podului de la Mărăcineni.

Doamna care a sunat și care l-a văzut pe tânăr din mașină se teme că respectivul tânăr s-ar fi aruncat în gol.

Imediat, lucrători de la pompieri, poliție și jandarmerie s-au deplasat la pod și au început căutările, atât pe mal, dar și în apă folosindu-se o barcă, lanterne și reflectoare.

„Ne-am dus aproape un kilometru în aval, pe ambele maluri, dar n-am găsit nimic. Am verificat atent și în zona pragului din vecinătatea podului, unde ar fi putut fi purtat trupul, dar n-am găsit nimic”, au precizat pompierii care au efectuat misiunea de căutare.

La ora 22.00, după aproape trei ore de căutări, pompierii au întrerupt cercetarea locului, urmând să reia misiunea mâine dimineață, în zori..

Doi morți, anul trecut

În 2019 pe podul de la Mărăcineni s-au produs două acte suicidale, ambele prin ștrangulare. Mai întâi, în aprilie, a fost cazul unui austriac (CLICK AICI), apoi în luna mai a unui tânăr de la Liceul de Arte, de loc din Plaiul Nucului -Lopătari (CLICK AICI).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.