Ora 24.00: Dăncilă și Teodorovici au demisionat!

Vești de ultimă oră de la CEX-ul PSD.

Perdanta din alegeri, Viorica Dăncilă, a fost înduplecată aproape de miezul nopții să demisioneze. A primit în schimb șefia organizației de femei a PSD.

Deși a declarat în mai multe rânduri că nu va demisiona, până la urmă și Eugen Teodorovici a fost eliberat din funcție întrucât restul colegilor au renunțat, iar Biroul Politic desființat.

Buzoianul Marcel Ciolacu a fost numit președinte interimar până la organizarea unui congres, în februarie, alături de Paul Stănescu de la Olt care va fi secretar general.

Declarații, conferința de presă:

„Îi mulțumesc dnei Dăncilă pentru deciza luată. A fost pentru prima dată când la un CEX toți cei care aub dorit au luat cuvântul. Nu au picat capete. Va urma o resetare a partidului. Nu știu dacă voi candida, o să anunț în perioada următoare. În februarie vom organiza congres. Până atunci vor fi alegeri în organizațiile locale, acolo unde nu sunt președinți aleși”, a spus Ciolacu.

„Eu mi-am dat demisia, a fost un  act unilateral. Un președinte responsabil este cel care își asumă rezultatul la nivel național. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate și consider că a trebuit să-mi dau demisia. Am făcut tot ce mi-a stat în putință. Am înțeles că se dorește o resetare a partidului, o altă viziune, un alt program”, a spus Viorica Dăncilă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ora 24.00: Dăncilă și Teodorovici au demisionat!

  • Auras, citeste ce se postează pe site-ul “Kamikaze.ro” şi vezi cam ce se spune despre această alegere/reformă! Viitorul sună bine! Chiar Ursu de la Antenă a spus că limba română va continua să fie terfelita iar Paul Stănescu a declarat că asteaptă intelectuali să se înscrie în partid! Dacă asta înseamnă reformă pt.PSD, Ionela Viorela poate dormi linistită pentru că nu va avea concurență pentru parlament! Pt.că am înțeles că şi doamna Dancila are locul asigurat!

  • Ar fi super interesant sa vedem CV-ul dlui Ciolacu.
    Inteleg ca primul lui job a fost la 29 de ani, consilier pe la Primarie si de atunci numai posturi d’astea primite pe concurs si competente a avut :)))

  • A inceput facultatea la 24 de ani si munca la 37 de ani !
    S-a maturizat mai greu ; pana a intrat in politica !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.