Oră nepotrivită, azi, pentru meciul de handbal dintre Gloria și Zalău

Oră prost aleasă azi pentru meciul de handbal dintre Gloria Buzău și HC Zalău din Liga Florilor.

Meciul va începe la ora 16.00, când mulți buzoieni care ar fi vrut să asiste la meci sunt încă la serviciu sau tocmai atunci ies de la muncă.

La ora meciului, aglomerație mai mare va fi pe podul de la Drăgaică, dinspre Zona Industrială

„Știm că e o oră nu prea convenabilă, dar n-am avut ce face. N-a vrut Tadici să mutăm meciul mai târziu. Dimpotrivă, el ar fi vrut să jucăm mai devreme, la 12.00. Pe undeva are și el dreptate, vor face deplasarea spre casă cu autocarul imediat după meci. Vor și ei să ajungă mai devreme acasă, să poată dormi în patul lor în noaptea asta. Altfel, dacă s-ar fi jucat mai târziu, ar fi ajuns dimineața acasă, iar fetelor le-ar fi luat două-trei zile să-și revină”, a explicat un oficial al clubului buzoian.

Tadici are doar jucătoare românce în echipă. Două dintre fete, Dana Abed Kader și Alexandra Severin, au fost luate la națională

În aceste condiții, la meciul de azi e posibil ca în sală să fie locuri libere. Meciul e unul dificil, Zalăul e o echipă arțăgoasă, care a învins pe CSM București în acest campionat.

Din păcate, la Gloria nu vor juca azi patru jucătoare importante: extrema Iuganu, centrul Gavrilă, pivotul Apetrei și interul Druțu, toate accidentate, ultima încă de la începutul campionatului. Toate vor putea juca abia din aprilie.

Ghinionista Iuganu. Ancuța a ratat convocarea la națională, unde era titulară, din pricina accidentării din meciul cu CSM Buc.

Update: Acidentate sunt și două dintre portărițe. Alina Iordache și Petra Blazek.

Joia viitoare, dar de la ora 19.00, în sferturile Cupei României, Gloria va juca la Buzău cu Minaur Baia Mare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.