Ordin: 30 de pacienți, transferați ACUM de la Focșani la Rm. Sărat

E scandal acum la Spitalul Județean din Focșani, anunță Monitorul de Vrancea.

Pentru 30 de pacienți infectați cu C-19, e drept asimptomatici, se derulează acum procedurile de transfer de la Focșani la Rm. Sărat.

Sursa Monitorul de Vrancea. Autospecialele ISU preiau pacienții pentru a-i muta la Rm. Sărat

Conform Monitorul de Vrancea o bună parte dintre pacienți sunt cadre medicale. Acestea ar vrea să rămână la spitalul din Focșani și protestează împotriva ordinului.

„Ne mută forțat la spitalul din Rimnicu Sărat. Filmați aici să știe o țara întreaga abuzurile la care suntem supuși. Pe noi nu ne întreabă nimeni nimic”, a strigat de la fereastră una dintre pacientele care urma sa fie mutată la spitalul Rimnicu Sărat.

„Suntem ținuți ca niște câini în lanț, nu avem nimic și stăm în spital și ne mai și muta la dracu în praznic în alte județe”, a strigat tot de la fereastra un bărbat nemulțumit.

Vezi, mai jos, imagini de la acțiune și o declarație a liderului Sanitas Vrancea. Alți 20 de pacienți asimptomatici ar trebui să fie mutați, tot din Vrancea, de la Adjud, la spitalul din Brăila. Se încearcă în acest fel eliberarea spitalelor din Vrancea de pacienții fără simptome, pentru a putea fi îngrijiți mai bine ceilalți.

UPDATE: Până la urmă la Rm. Sărat au mai ajuns doar 16 persoane și nu de la spitalul din Focșani, ci de la Adjud. Protestul celor din Focșani a avut, cel puțin pentru moment, câștig de cauză.

La Rm. Sărat mai sunt și câteva zeci de pacienți din jud. Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „Ordin: 30 de pacienți, transferați ACUM de la Focșani la Rm. Sărat

  • Cum, baronul PSD de Vrancea, Marian Oprisan, nu a “facut totul” pentru oamenii din judetul “lui”? Nu-mi vine sa cred!…
    P.S. Este vorba, totusi, de “asimPtomatici”… 🙂

  • Nu este o veste prea buna, dar asa cum bolnavi de Covit din Buzau .sunt dusi in Bucuresti eu zic ca si asimtomaticii pot veni la Ramnic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.