Organizatorul, proprietarul localului și participanții la botez, mângâiați pe creștet de Poliție

Probabil pentru că a fost vorba de persoane „de bine” și nu de niște amărășteni, Poliția Buzău a dictat sancțiuni similare unui mângâiat pe creștet în cazul petrecerii de aseară de la Unirii Events.

Patronul și organizatorul au primit doar câte 20 de mil. lei vechi amendă. Un mizilic, întrucât și milioane probabil că se vor și înjumătăți dacă se plătește în termen.

Polițiștii au mai anunțat că au legitimat 63 de persoane (din cei aproape o sută de petrecăreți) și au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale (adică avertismente😂) participanților la eveniment.

Întrebare. De ce doar 30 de avertismente dacă s-au făcut 63 de legitimări și de ce doar 63 de legitimări dacă erau 100 de participanți ?

Impresia reporterului buzoienii.ro (poate greșită) e că dacă presa (a naibii!) n-ar fi ajuns la fața locului, totul s-ar fi mușamalizat.

Întrebați de cei doi jurnaliști aflați acolo ce se întâmplă (deși din clădire ieșeau participanți îmbrăcați elegant) polițiștii și jandarmii făceau concurs de bâlbâieli:

„Nu știm…vedem dacă se confirmă…stați așa…sunați la ofițerul de presă…aveți răbdare”.

Unul dintre jurnaliști, mai curajos, a întrebat pe un polițist dacă poate intra înăuntru ca să facă poze. Polițistul i-a răspuns „nu, n-aveți voie”, de parcă era restaurantul lui…

Pe la colțuri se zvonește că organizatorul petrecerii ar fi fost un preot de la Cernătești, care și-a botezat ieri fetița, iar proprietrul salonului un notar cunoscut în Buzău.

Citește și:

loading...

13 comentarii la „Organizatorul, proprietarul localului și participanții la botez, mângâiați pe creștet de Poliție

 • cine-i proprietarul restaurantului?

 • Asta e raspunsul. Cine e proprietarul.

 • Domnul Vasile Victor, prietenul domnului Laurențiu P, șeful amenzilor….

 • Fara nici o indoiala, seful Politiei Buzau trebuie sa-si prezinte demisia in regim de urgenta! Ca si in razboi, unde glontul nu loveste numai soldati, caporali…etc, asa si aici, virusul poate lovi pe oricine. Daca petrecerea era organizata de manelisti ori de rockeri…oare ce amenzi se aplicau ???
  Asa-ziselelor „gulere albe”, adeseori evazionisti ori parveniti, li se aplica aceeasi lege…chiar si fara voia sefului Politiei Buzau. Poate acesta nu intelege că administreaza/ conduce o institutuie a statului, bugetara, nicidecum o corporatiei privata. Tocmai de aceea se impune demisia ori demiterea respectivului personaj.
  Cat despre organizator…ei bine, daca am trai intr-o societate decenta, atunci alta corporatie, de data aceasta BOR, ar trebui sa iasa cu o masura disciplinara…..dar cum Spagoveanu’ de Constanta a furnizat suficiente exemple de autonomie…juridica si ecleziastica, nu va exista ever popa in Romania sanctionat pe motiv de combatere a raspandirii bolilor…

 • Cu siguranta evenimentul s-a bucurat de aprobarea (discreta dar ilegala) a sefilor locali ai politiei si jandarmeriei. Numai niste jurnalisti prea bagaciosi au reusit sa strice ploile. Probabil acestia vor fi „dati in consemn” pentru a fi sanctionati usturator pe linie de legislatie rutiera…cel putin.

 • Patronul este Lefter sotul doamnei notar Lefter…
  Stati cuminti ca nu se ia nimeni de ei, legea e pt amarati….

 • Vasile notarul?

 • Domnule comandant, dvs. vi se par corecte sancțiunile date de subordonații dvs ?

 • Doar interlopii si aia cu rude in sistemul de justitie (tot niste interlopi, in fond) isi permit astfel de extravagante pe vremea asta.

 • A fost un botez organizat de popa din Cernatesti. Era plina sala de „fete bisericesti”.

 • Nu de la Cernatesti, dar preot, da. Pacat ca un personaj aduce atingere atator altor oameni corecti si smeriti din domeniul. Dar, padure fara uscaturi…..

 • Greșit! În preoțime, excepția sunt cei care sunt ceea ce trebuie și nu invers.

 • Organizatorul este exceptia sau regula?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.