„Oțet” e în comă la spital la București! Lumea fotbalistică buzoiană se roagă pentru el

Update 2 (miercuri 10.01.2017):

Starea buzoianului e în continuare gravă. „Le mulțumesc celor care s-au interesat de soarta lui. Deocamdată nu pot spune nimic. Mă rog pentru el și sănătatea lui”

UPDATE 1: 

Conform unei informații de ultimă oră, chiar dacă a rămas în comă, medicii de la „Victor Babeș” au reușit să găsească un tratament potrivit pentru a-i scădea febra, temperatura corpului ajungând acum la 38 de grade. Informația a fost furnizată de soția acestuia, care îl supraveghează la spital la București. 

Îngrijorare în aceste zile în lumea fotbalistică buzoiană.

Unul dintre cunoscuții fotbaliști amatori din Buzău, Tiberiu Nicolae, alintat „Oțet” de către cunoscuți, este în comă cu diagnosticul de meningită.

Conform prietenilor acesta a ajuns duminică noapte la urgențe la Buzău după ce a acuzat o răceală puternică.

Starea i s-a agravat rapid, și-a pierdut cunoștința, iar familia a cerut transportul urgent la un spital din București după ce i s-a pus diagnosticul de meningită.

„Problema e că nu răspunde la antibiotice, iar temperatura nu-i scade sub 40” – Marius Stancu

„Nu ceda frate, luptă pentru cei trei copilași ai tăi” – Felix Bădicu

Deși transportul asuma un risc major, ieri la prânz tânărul de 40 de ani a fost dus cu ambulanța la București. Pe drum a avut convulsii și a fost apoi internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”.

Diagnosticul de meningită a fost confirmat, iar buzoianul beneficiază de cea mai bună îngrijire.

Vestea că prietenul lor se află în stare gravă s-a răspândit rapid în mediul fotbalistic buzoian, astfel că pe facebook curg mesajele de încurajare.

Meningita este o infecție rară care afectează membranele care învelesc creierul și măduva spinării, membrane care poartă denumirea de meninge. Meningita bacteriană este contagioasă și poate fi fatală. Meningita poate fi letală din cauza proximității inflamației față de creier și măduva spinării; prin urmare, afecțiunea este clasificată drept urgență medicală. 

 


Citește și articolul: Toma: „Cum intru într-unul mai tare, cum fuge la CJ. Să plece, chiar îi rog! Cât or mai fi posturi libere și p-acolo”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Oțet” e în comă la spital la București! Lumea fotbalistică buzoiană se roagă pentru el

 • Trebuie să lupți „tătuțul” pentru tine, pentru familia ta pentru că așa ai fost întotdeauna un luptător, pentru toți cei care te cunosc și te apreciază, trebuie să treci și peste hopul ăsta ! Dumnezeu să te ajute să treci cu bine și peste această grea încercare și noi,noi restul care îl cunoaștem să ne rugăm bunului Dumnezeu să facă o minune ! Luptă „Oțet” !!!

  Răspunde
 • Dumnezeu să te aducă cu bine acasa tati,stiu ca esti puternic si ca o sa lupti pentru a-ti reveni.
  Te iubim cu toti si suntem lângă tine.
  Te iubesc tati!
  Chiar daca nu pot fi cu tine trupeste voi fi mereu sufleteste.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.