„Păcat, avea un suflet tare bun, ajuta oamenii sărmani!”

Doliu la Smârdan (com. Brădeanu), dar și printre cunoscuții Lidiei Carip, femeia implicată în accidentul dintre Maxenu și Smeeni.

„Mare păcat că s-a terminat așa. Lidia era o femeie tare bună, cu un suflet de aur, îi ajuta adesea pe oamenii nevoiași. Am vorbit cu ea înainte să se întâmple. Îmi spunea că are o stare proastă, nu știe de ce, dar îi vine să plângă. Parcă știa ea ceva. S-a întâmplat când se întorcea de la Brădeanu, de la rude, spre Buzău, locuia în Dorobanți. Fratele ei a rugat-o să rămână peste noapte la casa părintească, dar n-a vrut, voia a doua zi să dea de pomană la biserică pentru părinții ei”.

Nu se știe de ce, în curba dintre Maxenu și Smeeni, mașina Lidiei a ajuns pe contrasens unde s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar.

Impactul a fost teribil, Lidia a fost accidentată grav, pompierii au găsit-o în stare de inconștiență și s-au chinuit s-o scoată din mașină.

Femeia a decedat pe drumul spre spital. Avea doi copii, un băiat (la Buzău) și o fată (plecată în Anglia).

Astăzi va avea loc slujba de înmormântare la biserica din Dorobanți.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „„Păcat, avea un suflet tare bun, ajuta oamenii sărmani!”

  • E drum judetean, intens circulat. Plin de făgașe, netrasat, ingust. As dori ca Inna sa fie adusa pe acel drum, sa nu spun condusa.
    Multumesc anticipat lui Neagu, condoleante rudelor victimei!

    Răspunde
  • In curba de la biserica si mai in fata de ea se circula cu 100 la ora lejer!!! Teribilisti chiar depasesc acolo!!! Decate ori era sa o patesc acolo sa se faca ceva a fi vizibilitate au crezcut buruienile de nu vezi nimic!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.