„Păcat. Era o jucătoare sufletistă, utilă și în atac și în apărare”

E oficial, Natalia Vinyukova a plecat de la SCM Gloria Buzău.

Ieri, rusoiaca a și debutat la noua sa echipă – Măgura Cisnădie, 24-26 cu Bistrița în ultimul meci din 2019.

„Păcat. Ne pare rău că a trebuit să ne despărțim. Era o jucătoare sufletistă, utilă și în atac și în apărare, îi plăcea la Buzău. Dar, din pricina criteriilor impuse de federație (doar două jucătoare de echipă care nu sunt în criterii), a trebuit să ne despărțim”, a comentat antrenorul Romeo Ilie.

Natalia n-a mai jucat de aproape un an, după o accidentare urâtă la genunchi. Pe 11 ianuarie ne va fi adversară (Măgura Cisnădie – Gloria Buzău)

SCM Gloria caută acum un alt inter (după calapodul Nataliei), dar care să se încadreze în criterii. Șansele de reușită sunt însă reduse.

Altfel, azi, SCM Gloria ar urma să afle dacă memoriul adresat FRH prin care cere să joace cu Rm. Vâlcea sâmbătă 4 ianuarie (și nu duminică 5 ianuarie cum vrea echipa campioană) va fi acceptat sau nu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Păcat. Era o jucătoare sufletistă, utilă și în atac și în apărare”

  • Trebuia inclusa in lot impreuna cu Gedroit ( erau 2 locuri fara criterii) ; chestia cu dispensa de la federatie e aiurea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.