Pacient ars după explozia gazului scurs dintr-o butelie

Acțiune contracronometru pentru salvarea unui buzoian din comuna Zărnești aflat în stare gravă.

Pacientul – Nicolae Livezeanu, de 82 de ani, din satul Vadu Sorești – a ajuns ieri la prânz la UPU Buzău cu arsuri pe 40% din corp provocate de explozia gazului scurs din furtunul deteriorat al unei butelii. Bubuitura s-a produs în momentul în care s-a deschis ușa către bucătărie dintr-o cameră învecinată unde ardea focul în sobă. Explozia a fost urmată de incendiu.

„A fost o situație ciudată. După explozia acelei pungi de gaz, urmată de incendiu, vecinii l-au scos pe dnul Livezeanu din casă. Dar, acesta, surescitat, a intrat înapoi în casă în încercarea de a salva niște bunuri. Până a fost scos a doua oară din imobil a suferit noi arsuri”, ne-a declarat un vecin.

Bătrânul se afla de ieri la terapie intensivă (Spitalul Județean Buzău), iar pentru a se încerca salvarea vieții acestuia azi s-a recurs la transferul urgent al acestuia la Spitalul Floreasca din București.

Momentul decolării elicopterului de pe stadionul de atletism din Buzău

Transferul se efectuează cu elicopterul de la SMURD Galați – ce deservește inclusiv județul Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.