Pacient în stare gravă trimis de urgență la București

Un elicopter SMURD a decolat în urmă cu câteva minute de pe stadionul de atletism din mun. Buzău.

S-a recurs la transportul aerian pentru salvarea vieții unui pacient de 65 de ani de pe Secția Cardiologie a Spitalului Județean Buzău.

Pacientul manifesta tahicardie (accelerare anormală a bătăilor inimii datorită unui efort fizic, unei emoții, unei afecțiuni cardiace etc.).

Pentru aterizarea și decolarea elicopterului venit de la Galați s-a întrerupt un meci de fotbal juniori Under 15 dintre Gloria și Metalul Buzău.

Bărbatul e acum în drum spre Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof.Dr. C.C. Iliescu”, din cadrul spitalului Fundeni. Institutul preia și rezolvă cazuri din întreaga ţară în condiţii de urgenţă.

Autor: Vlad Ștefan Orjan

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Pacient în stare gravă trimis de urgență la București

  • Ce știre tare ai măi dl. Ing. TEREACĂ. Pe deasupra cart. Micro V au mai trecut azi un elicopter al S.R.I. ieri a trecut un elicopter al M.A.I. Măi dl. Ing. oare ce au transportat???? SĂ FII SĂNĂTOS ȘI IUBIT!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.