Pacientă venită din Italia (Veneto) cu febră, tuse, dureri

Intrarea în UPU este blocată la această oră de personalul de pază al spitalului.

Măsura a fost impusă de prezența în acea zonă a UPU a unei paciente a cărei simptomatologie i-a alertat pe medici. Femeia prezintă febră, dureri musculare, tuse.

Aceasta a declarat că acum 7 zile a sosit pe Aeroportul Otopeni din Italia, din zona Veneto, Venetia – regiune unde s-au înregistrat cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

La această oră medicii analizează dacă s-o trimită pe pacientă cu izoleta în lazaretul înființat la Arbănași sau s-o expedieze la București – la Institutul Matei Balș de Boli Infecțioase.

Funcționarea UPU nu a fost întreruptă, pacienții fiind direcționați către unitatea de urgențe pe la intrarea în spital.

UPDATE:

Pacienta va fi transferată la Matei Balș cu izoleta. Autospeciala UPU a intrat acum pe poarta spitalului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Pacientă venită din Italia (Veneto) cu febră, tuse, dureri

  • “Aceasta a declarat că acum 7 zile a sosit pe Aeroportul Otopeni din Italia”: deci a sosit din zona de risc si s-a plimbat nestingherită pe unde a vrut “mușchele” ei, in acest răstimp! Dar mult trambitata carantină unde a fost?

  • Ce carantină, minciuni si balbaiala, abureala pentru proști. Noi nu suntem pregătiți pentru această epidemie. In cateva zile va fi grav, toți cei veniti din focare, o sa apară bolnavi pe la UPU, lesinati pe străzi, binenteles după ce au răspândit la randul lor boala. Ma indoiesc ca vom fi informați si cât de gravă este situația. Trebuie inchise granițele, toți cei intrați in țară băgați în carantină, păziți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.