Pagube uriașe. Jumătate din tronsonul trei, luat de ape. VIDEO de ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Pagube însemnate la podul de la V. Pașii, afectat de viitura de pe râul Buzău.

Tronsonul trei al tablierului a fost rupt, iar jumătate din el a fost luat de ape.

Afectat este și tronsonul doi, puțin chiar și unu. Vezi VIDEO mai jos (se aude cum îmbinarea cedează!). În filmarea de sus, jumătatea rămasă din tronsonul trei abia se mai vede!

Viitura de pe Buzău a rupt și digul care proteja șantierul. Apa a distrus și drumurile dintre picioarele podului.

Dacă toate cele trei tabliere vor fi afectate sau, mai rău, inutilizabile, pagubele vor depăși câteva sute de mii de euro.

Fără a mai pune la socoteală timpul pierdut! Pentru că vor trece luni (șase luni – un an ?) până se va achiziționa altă tablă, transport, debitare, sudură etc.

Vom reveni!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Pagube uriașe. Jumătate din tronsonul trei, luat de ape. VIDEO de ULTIMĂ ORĂ

  • Mai, sa dea naiba! Când sa zici ca erau aproape gata, uite ca a venit apa și le-a dat totul peste cap. Ca la romani, sa-r putea spune… Asta e, vor spune unii, cu natura nu te poți pune, ceea ce este foarte adevărat. Dar niște măsuri de siguranță nu se puteau lua, oare? În ritmul asta, poate nepoții noștri or sa apuce sa treacă pe acest pod, noi ne cam luam gândul…

  • Când construiești un pod peste un râu, tu, ca mare firmă de construcții, îți organizezi șantierul în albia râului?! Îți depozitezi materialele astfel încât să fie expuse în cazul unei viituri?!
    Pe bune?! Ce firma este asta?!

    P.S. „Noroc” cu viitura. Au o scuză că nu va fi podul gata în acest an.

  • Ar fi bine sa-l clonam pe A Saligny pentru continuarea lucrarilor!Podul pietonal a fost construit atunci cand nu exista barajul de la Siriu!Cursul raului Buzau nu era regularizat.Si totusi s-a putut,cu tehnologie veche…O simpla avertizare primita de la Apele Romane ar fi prevenit producerea pagubelor…Asadar versurile unui cantecel invatat in copilarie sunt valabile !

  • Este făcut de mântuială podul.Cum se poate așa ceva,ca un pod construit nou să fie luat de ape? Asta arata calitatea podului.De ce nu a fost luat de ape și cel de la Mărăcineni? Nu mai faceți lucrare de mântuială doar să luați banii de geaba.Faceti un lucru bun ca cel de la Mărăcineni,nu dați buleala.

  • Lucrare de amatori; daca erau montate aceste tabliere probabil ca dupa putin timp ar fi cazut in apa cu masinile ; trebuie date penalizari pentru fiecare zi de intirziere ; oricum o firma buna ar fi terminat podul pina acum; Dl Neagu ar trebui să se implice mai mult, să faca saptamamal sedinte la pod, că altfel…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.