Păgubiții au urmărit dâra de lichid lăsată de mașina fugarului

S-a întâmplat azi-dimineață la ora 08.00 în mun. Buzău pe str. Pompiliu Ștefu.

„Mama mea a auzit o bufnitură pe stradă. Când a ieșit din curte a văzut Loganul lovit în partea din spate. Mașina scăpată de sub contol nu mai era, șoferul vinovat apucase să fugă. Când am ieșit și noi din casă am văzut că a fost lovit și magazinul vecinului, dar și remorca acestuia”.

De aici povestea capătă nuanțe polițienești.

„Am văzut o urmă de lichid pe stradă. Ne-am gândit că are legătură cu accidentul și am urmărit dâra lăsată. Ipoteza s-a dovedit adevărată. La două străzi distanță, pe Tudor Vladimirescu, în dreptul „Bijuteriei Doina”, am găsit un Hyundai tamponat în partea dreaptă, din care continua să curgă un lichid. În mașină nu mai era nimeni, iar numerele asu fost scoase. Am făcut poze și am plecat la poliție”, a povestit victima.

„Firul Ariadnei”

„Când ne-am întors de la poliție, surpriză. Hyundaiul nu mai era acolo. Vinovatul sau vinovații au pândit ca nimeni din familia mea să nu mai fie în preajmă și au luat mașina. Semn că nu vor să anunțe accidentul și să achite pagubele”.

„Îi rugăm pe buzoienii care cunosc identitatea proprietarului Hyundai-ului sau cunosc măcar numărul mașinii să ne dea de veste pentru a-l comunica poliției”, e rugămintea păgubiților din această speță.

Urmele lăsate

Conform legii, șoferul care a produs un accident fără vătămări corporale dar cu pagube materiale are 24 de ore la dispoziție pentru a-l anunța la poliție (în cazul în care nu s-a încheiat o înțelegere amiabilă). Altfel, șoferul vinovat se alege cu amendă și suspendarea permisului.

Există și varianta golănească prin care vinovatul nu declară nimic, nu plătește pagubele și își repară propria mașină „la negru”.

Vom reveni cu informații despre acest caz. Din păcate, camera video montată pe magazinul lovit (de mase plastice) nu era funcțională.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

14 comentarii la „Păgubiții au urmărit dâra de lichid lăsată de mașina fugarului

 • Pe acel Perete lovit e camera de filmat, sigur apare numarul pe masina cand a lovit!

 • Așa am pățit și eu! Să vedeți ce se implică poliția! ZERO

 • Se ia modelul de Hyundai (dim ce am vz este un model rar) si se face un cerc mic de suspecti. Apoi, alte camere video din zona ar trebui sa rezolve problema.
  La final, melteanul care se da jmecher, cautat de politie.
  Simplu.

 • Multumim ca ati spus că nu mergeau camerele, ne făceam griji.

 • Politia se va implica , dar dupa ce trec 24 de ore de la producerea accidentului. Accidentul a fost fara victime si autorul lui are termen 24 de ore sa se prezinte la Politie ca sa anunte evenimentul rutier. Dupa scurgerea acestui termen Politia trece la deschiderea unui dosar penal cu toate repercursiunile sale. Indicat ar fi ca cel ce a produs accidentul sa nu se lase asteptat pentru ca va fi usor de identificat daca nu deja s-a intamplat acest lucru.

 • Daca se vrea se gaseste proprietarul dupa seria de caroserie si se recupereaza dauna de la asigurator daca avea asigurare RCA. Serie pe care probabil o au cei ce au fost acolo la fata locului si au facut pozele. Asta daca nu cumva e vreo ruda/prieten cu cineva din “justitie”, daca e cazul asa, se va musamaliza, cum e practica, iar pagubitii vor ramane cu dauna, se intampla destul de frecvent musamalizari de acest tip cand cel vinovat e ruda/prieten cu politisti, procurori sau judecatori care aranjeaza treaba.
  Anul asta am vazut un asfel de caz musamalizat in care soferul vinovat a fost spalat de politisti si victima lui a ramas cu dauna, totul pentru ca era ruda indepartata cu un comandant, lucru aflat ulterior de la cunoscatori ai familiei individului. Toata aceasta coruptie doar ca vinovatului sa nu creasca RCA-ul cu vreo 2 procente anul viitor individului care era de-al politistilor… la asfel de magarii se preteaza politistii, pentru a isi salva prietenii/rudele de zeci de lei in plus la RCA abuzeaza de functii si lasa oamenii nevinovati cu pagube de mii de lei nerecuperate.

 • Dupa masina si stilul de operare, cautati vinovatii dupa o anumita etnie. Fara bascalie…

 • Si daca faci amiabila la fel. politia nu se mai implica absolut deloc si asiguratorul ti-o pune in mana. cauta tot felul de tertipuri si ramai cu paguba

 • Era baut….

 • Am văzut eu mașină de dimineața pe la ora 9 era pe tuburi și se andrepta spre scutesti

 • loganu avea voie sa parcheze pe trotuar? nu cumva este interzis sa parchezi pe trotuar. pe acolo merg de obicei pietonii

 • Hercule poirot intra in actiune poc poc ia lupa urmareste dara …..presa se sesizeaza si ea din oficiu normal si se baga in seama toata lumea urmareste criminalul…..toti se chinuie si doresc cu ardoare sa gaseasca suvu criminal…..unu mai iscusit l a vazut pe tuburi,….care tuburi alea de neon..altii cica ar fi rom.. e normal ei sunt vinovatii de serviciu…..sa vedem ce ne rezerva viitoru. Toata suflarea buzoiana cu burta plina de carnati si sarmale si cozonac si creeru plin de idei asteapta cu sufletu la gura sa vada criminalu. Cine a fost domne? Vai da cum sa fuga cum e posibil?

 • Vii cu info pertinente sau iti place sa spui de fapt … nimic … din spatele tastelor ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.