Până la 16.30 se găsesc locuri de parcare pe Bd. Unirii

Este o informație utilă pentru buzoienii care au treabă pe Bd. Unirii Sud.

Până la ora 16.30 se găsesc suficiente locuri de parcare libere:
E drept, locurile de parcare nu sunt la strada principală (Bd. Unirii), ci pe străzile din spatele primului front de blocuri turn, dar se găsesc.

Reporterul buzoienii.ro a fost azi în jurul orei 15.00 pe Aleea Arinului și a numărat și fotografiat peste 20 de locuri de parcare libere:
Informația poate fi utilă buzoienilor care ar avea treabă până la ora 16.30 la agenții economici de pe Bd. Unirii. Similar cu Aleea Arinului se găsesc locuri disponibile și pe partea cealaltă a Bd. Unirii pe Aleea Stejarului.

Cine stă puțin unde are treabă (și poate reveni rapid la mașină) poate parca și după 16.30 dacă își lasă în parbriz numărul de telefon și găsește un loc liber

Pe Aleea Arinului se mai găsesc locuri disponibile (pentru scurt timp) și în spațiile lăsate libere de municipalitate pentru aprovizionarea agenților economici:


Citește și:

loading...

5 comentarii la „Până la 16.30 se găsesc locuri de parcare pe Bd. Unirii

 • Acu’ se justifică existenta info centrului turistic de pe platou, sau cum s-o numi el….

  Mergi in prealabil la info centru, spui cam pe unde ai nevoie sa ajungi iar ei îți stabilesc un itinerariu pe care să-l urmezi, că dacă faci imprudența sa te aventurezi prin jungla de străduțe vizibile prin pozele de mai sus, multe cu sens unic, s-ar putea sa nu te mai descurce nici mama, tata și restul familiei GPS-ul.
  Mai grav, daca ai treabă pe stânga față de sensul de înaintare, te-ai ouat, că n-ai voie sa virezi stânga prin acea zona și acu chiar ca e musai sa treci pe la info centru să-ți stabilească un itinerariu ca altfel riști să ajungi la capătul celălalt al bulevardului și să nu reușești să identifici un traseu catre destinația ta.

  Apropo, incă mai așteptăm manualul de utilizare al bulevardului Unirii sau marcaje și indicatoare adecvate pentru a circula in deplină siguranță și legalitate, fara urme de dubii și interpretări.

  In alta ordine de idei, vis a vis de sugestia din articol, pai înainte informați și babele comuniste din zona cum stau lucrurile cu locurile de parcare ca sa nu mai iasă în miezul zilei pe geamul de la balconul de la etajul 4 sa strige că n-avem voie sa lăsăm mașina pe un anume loc că dacă vine proprietarul nu mai are unde parcheze, că acesta plătește pentru acel loc si că ele ar suna la politie daca ar fi in locul proprietarului.
  Evident, explicația că până la 16:30 poți parca pe orice loc s.a.m.d. nu ține fiindcă nu a fost data pe Antena 3 deci nu exista.

  Răspunde
 • Pingback:

 • Nu a mai fost o data stirea asta? In loc sa fie repostata mai bine ar trece primaria sa ii informeze pe toti ca parcarea e la liber pana la 16:30.

  Răspunde
 • Dacă sunt panouri care explica foarte clar modul de parcare în parcările de reședință, eu nu știu de ce se mai poarta aceste discuții!

  Răspunde
 • ori te certi cu propietarul acelui loc daxca vine intre timp ori striga un vecin la tine sa o iei de acolo ca vine cel ce are loc acolo ,ori o gasesti zgariata si daca nu te incadrezi s-ar putea sa ti-o ridice ca nu stii ce intervine pe parcursul derularii activitatii tale si dupa 16 : 30 trebuie sa alergi din nou sa cauti alt loc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.