Până la urmă a fost mortal

Din păcate, temerile inițiale s-au adeverit. Ajuns la Spitalul Județean, biciclistul de 83 de ani peste care a trecut roata camionului a decedat aseară.

Bătrânelul a fost scos de sub camion, acolo unde a rămas multă vreme bicicleta, pentru a servi anchetei polițiștilor. despre victimă se spune că era legumicultor și că se întorcea acasă de la grădina avută pe un câmp din Simileasca.

Vină împărțită

Vină împărțită între camionagiu și biciclist. Bătrânelul a încercat să treacă prin intersecție pe lângă bicicletă, dar prin loc nepermis. Zebra era pe partea cealaltă. În plus, victima a ajuns în fața camionului de pe interzis. De aceea, camionagiul ar circumstanțe atenuante, întrucât nu se aștepta ca din dreapta să-i apară vreun pieton sau vehicul.

Rămâne de văzut în urma anchetei dacă șoferul va fi incriminat sau, dimpotrivă, întreaga vină va fi în dreptul victimei

„Camionul staționa aici pe bretea, aproape de intersecție. La un moment dat, șoferul a dat să plece. Înainte de a intra în intersecție s-a uitat în stânga, înspre strada Transilvaniei, înspre oraș, pentru a se asigura. Tocmai atunci din dreapta traversa strada un bătrânel care mergea pe lângă bicicletă. Șoferul care se asigura dinspre stânga nu l-a văzut și a dat să plece de pe loc pentru a intra în sensul giratoriu. Bătrânelul, în loc să se oprească, a grăbit pasul, sperând să treacă prin fața camionului. Ce a urmat, vă dați seama. Camionul a trecut peste biciclist cu roata dreapta față. Bătrânelul urla de durere”, ne-a declarat un martor care a văzut tot.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Până la urmă a fost mortal

  • Un batran de 2 bani, nu a pretuit viata, neatentia costa ,,,la 83 de ani mai stati acasa batraneilor daca nu sunteti in stare sa mergeti pe sosele la varsta voastra,bagati in necaz soferi cu familii de intretinut acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.