Până la urmă, această trecere de pietoni va dispărea. Nu se va mai pune nici semafor cu buton

A existat în ultimele ore un mic diferend  între Prefectură și Primăria Buzău din cauza trecerii de pietoni dintre Aurora Mall (Carrefour) și Penny XXL – Galleria Mall.

Prefectura a solicitat desființarea totală, Primăria a propus ieri o soluție de mijloc și anume înființarea unui semafor cu buton.

Varianta de compromis nu a fost însă acceptată de Prefectură, astfel că în această noapte se va proceda la suprimarea zebrei.

„Noi, de la Primărie, am propus semaforul cu buton, gândindu-ne că altfel vor fi pietoni care o vor lua printre mașini. În varianta în care se desființează complet trecerea de pietoni vom monta garduri pe scuar ca să fim siguri că nu va mai trece nimeni”, a explicat Ionuț Apostu.

Pentru ca pietonii să poată totuși trece dintr-o parte în alta fără a face un ocol prea mare (pe Bd. Unirii pe la Tess sau tocmai pe la rondul de la Orizont) se va înființa o trecere provizorie (cu galben) în dreptul centrului comercial Mara.

Tot în această noapte, se vor muta mai departe de rond și alte două treceri de pietoni. Cea din capătul străzii Frăsinet (înspre sensul giratoriu) și cea dinspre autogară.

Aceste modificări sunt impuse de problemele generate de închiderea pentru 120 de zile a podului vechi de la Mărăcineni (sens Rm. Sărat către Buzău) pentru reparații capitale.

loading...

11 comentarii la „Până la urmă, această trecere de pietoni va dispărea. Nu se va mai pune nici semafor cu buton

 • Mai bine desființați toate trecerile de pietoni din zona!Stam foarte bine cu demografia!Pietonii sunt vinovați pentru starea precară a podului cu pricina și trebuie taxați…!Halal logica!

  Răspunde
 • Constantin Toma tocmai a aratat la ordinul cui joaca. E doar o marioneta de partid.
  Constantin Toma din milionar a ajuns marioneta celei de la prefectura si face tot ce ii ordona, impotriva cetatenilor buzoieni.

  Macar am aflat ce trebuie sa nu votam la urmatoarele alegeri… de marionete care urasc cetatenii nu avem nevoie.

  Răspunde
 • Toma, mars de la primarie daca nu esti barbat si te tine sub papuc muierea de la prefectura.

  Răspunde
 • Păcat.Li se ia obiectul muncii celor de la circulație.Unde vor mai sta la pana?Era o locație buna de suspendat permise!!!

  Răspunde
 • Nu îi dă nimănui prin cap să facă un pasaj subteran din parcarea de la subsol din Aurora Mall care să iasă undeva în față la Decathlon? E mai simplu și mai sigur așa, nu credeți? Și poate fi creată o întreagă rețea de astfel de pasaje cu care să legăm întreaga zonă comercială…

  Răspunde
 • Cred ca e cea mai buna soluție la momentul actual pentru fluidizarea traficului. Pe respectiva trecere de pietoni se trecea fix în sir indian, numai bine pentru formarea unor blocaje în trafic. Trec prin zona atât ca pieton cât și ca șofer și nu cred ca ocolul pe la trecerea semaforizata (pentru pietoni) este asa o corvoadă.

  Răspunde
 • Chiar, de ce nu se desfiinteaza toate trecerile de pietoni din oras? Sarantocii astia de votanti fara creier daca nu au bani de masini sa stea acasa sau sa traverseze doar la miezul noptii cand nu este trafic !! Felicitari domnul Toma…te-ai tinut tare si de data asta. Cu partidul nostru-n frunte vom avea victorii multe!!

  Răspunde
 • Nu va mai lamentati. Veniti la mall in trening dar putin sport nu ati face… Istetul ala cu pasajul subteran s-a gandit ca pe sub drum trec niste tevi?

  Răspunde
 • De când dictează prefectura ce se întâmplă în municipiul Buzău? Oricum jegurile psd-iste vor conduce mult timp acest oraș!

  Răspunde
 • Ce tot atatia pietoni la mall, mallul e pentru nomenclatura PSD-ista, aia bogata din bani publici, nu pentru saraciile proaste care exista pe pamant doar ca sa ne voteze pe noi sa fim la putere sa facem avere.
  Aia sa stea acasa si sa iasa din casa doar in ziua votului, ca ne incurca pe noi in goana dupa bani, si mai ales pe domnul primar si doamna prefect, sa le dea dumnezeu sanatate ca fara ei nu ajungeam bogati din bani publici.
  Cum sa oprim noi la treceri de pietoni sa treaca pietonii… pai noi de-asta ne-am inscris in partid, sa stam dupa saraciile proaste?
  Adica ne-am facut cartier de nomenclaturisti in Orizont ca sa stam sa asteptam la trecerea de pietoni cand trece un pensionar cu sacosele sa se duca acasa?
  Cum indraznesc acesti pietoni nenorociti sa doreasca sa ajunga acasa… zica mersi ca au casa, ca daca ne mai supara mult ii lasam si fara alea, ca noi suntem la putere.
  Cat despre angajatii care lucreaza in centrele comerciale din partea cu Galleria, sa zica mersi ca le permitem sa lucreze acolo, ca daca nu eram noi sa spargem banii publici in magazine nu mai aveti voi locuri de munca saraciile naibii, va dor picioarele sa mai mergeti cateva sute de metri de la statia de autobuz de la Kaufland pana la Galleria sa ne serviti.

  Răspunde
 • O prostie mai mare nu puteau face.
  Au deranjat pietonii aiurea si ii pun sa ocoleasca zeci sau sute de metri din simplul motiv ca sunt deranjati cei de la partid de faptul ca mai exista si oameni pe planeta, altii decat ei, oameni care n-au furat tara ca sa isi cumpere jeepane.
  Pentru un om cu un handicap si 10 metri inseamna enorm, mult mai mult decat inseamna pentru prefecta sau primar actionarea franei la trecerea de pietoni, asta daca o actioneaza ei, ca stiu ca au soferi si masini din bani publici la dispozitie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.