emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Până și rivalul său se roagă să-i fie bine după așa grozăvie

Întamplare tragi-comică petrecută aseară în comuna buzoiană Bozioru.

Circumstanțele sunt încă învăluite în ceață, dar domnului din imagine i s-a spus aseară la ora 22.00 (la numărarea paralelă a voturilor) că a devenit noul primar al comunei Bozioru.

Când a auzit Marian Spătaru (candidat Pro România, fost viceprimar) a ieșit afară din secția de vot și a început să se bucure alături de prietenii și susținătorii săi. A urmat o petrecere. Coloane de mașini claxonând prin sat, iar noul primar a făcut cinste la toată lumea.

După două ore, la miezul nopții, a venit bomba. Numărătoarea oficială a voturilor din cele două secții ale comunei (Bozioru și Fișici) l-a dat primar pe Valentin Grigore (candidat PSD, actualul primar). Diferența a fost infimă – 4 voturi!

Marian Spătaru a pățit precum Mircea Geoană în 2009

Acum, lumea în sat se teme că pierzătorul ar putea să sufere un șoc psihic după o asemenea întorsătură de situație.

„Vă spun sincer, mă bucur pentru mine, dar sunt îngrijorat pentru Marian. Sper să fie bine după un asemenea șoc. A fost viceprimarul meu timp de patru ani, țin la el, chiar dacă în această competiție am fost adversari. Eu când am auzit primele rezultate, că am pierdut, mi-a strâns lucrurile și am plecat acasă. După două ore am primit telefon că doamnele de la BEC după ce au numărat exact voturile m-au declarat pe mine primar”

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Până și rivalul său se roagă să-i fie bine după așa grozăvie

 • Până la urmă a câștigat tot milițianul Grigore. Nu a făcut nimic pentru comunitate, în schimb are cea mai mare casă din comună.
  România are nevoie de reformă administrativă. Fiecare UAT trebuie să aibe minim 5.000 de locuitori, pentru a putea să se dezvoltate și să se susțină financiar singure. Mai puțini angajați la stat.

 • Ar trebui renumărate voturile. Sigur vor fi surprize, iar câștigător va fi altul decât Grigore.

 • Dramă?! Eu aș spune altceva… Fraudă, poate?!
  Conform numărătorii paralele, candidatul Pro avea în plus peste 100 de voturi față de cel al PSD, dar a făcut greșeală să plece de la numărătoare, să se bucure anticipat, în timp ce contracandidatul său și-a văzut de treabă, și a „reușit” să câștige cu 4 voturi în plus.
  Curat-murdar, coane!
  Nu contează cine votează, ci doar cine numără voturile.
  Candidatul Pro România ar trebui să ceară renumărarea voturilor.

 • Pro Romania, cereti renumararea voturilor la Bozioru!
  Fostul primar trebuie sa plece acasa, nu a facut nimic pentru noi.

 • De la cine a primit apelul telefonic Grigore? De la BEC? Sau de la „prietenii” care l-au scos primar in hartii? Nu avea cum sa castige fara ajutorul celor care au contabilizat voturile. Rusine! Suntem in 2020, dar nu poporul isi alege conducatorii.

 • Este ceva inuman. Cum mai poate sa se duca omul asta acasa, sa-si priveasca sotia in ochi? Ce le va zice copiilor? De azi vom ramane pe drumuri, tati nu a fost votat la primarie. Ce fel de oameni sunt in comuna aia?! Daca-i pot numi oameni… Sa lasi fix un politician intr-un asemenea necaz. Hai, o casa daca o pierzi, mai gasesti alta, mai stai pe sub un pod, un copil daca pierzi, mai faci altul, dar functie de primar de unde mai iei?! Astepti 4 ani si nici dupa aia nu esti sigur ca o obtii. E ceva inuman.
  Sa plateasca toata comuna pentru consiliere psihologica!
  Nu, am alta idee. Cum tin un primar pe salariu, pot sa tina si doi! Sa faca doua functii de primar si sa ii dea si o prima odata cu primul salariu, daune morale pentru suferinta cauzata! E vina lor! Un vot mai clar nu puteau si ei sa dea? Eventual sa nu stie si de noul primar, sa se prefaca toti ca el e singurul, sa-l mute pe cel nou in alt loc.
  Ce sa mai, sa-i faca pe toti care candideaza primari de acum, fiecare cu strada lui, ca sa nu aiba dezamagiri si socuri.

 • După alegeri, de la Bozioru s-a plecat către Buzău cu buletinele se vot fără paza poliției, câștigător fiind candidatul Pro România, dar până au ajuns la Buzău, a fost declarat câștigător candidatul PSD. Acesta a „însoțit” mașina cu buletinele de vot cu mașina sa, un Hyundai Tucson, cumpărat de nou cu banii jos.
  Nu se sesizează nimeni???

 • Rivalul care „se roagă” este fostul comandant al Liceului de poliție Buzău. Îi pasă doar de familia sa, restul nu contează.
  Valentin Grigore a intrat în politică la PNL, apoi a sărit la PSD. Soția sa, pensionar MAI, este angajată a Primăriei Bozioru, la fel ca și nora sa.
  Fata sa este încadrată direct ca ofițer la Serviciul de Pașapoarte Buzau, după ce anterior a lucrat la CJ Buzău și a urmat cursurile Facultății de petrol și gaze din Ploiești. Acum este șefă la Pașapoarte. Soțul acesteia este agent la Centrul Schengen Buzău și șef de garaj la firma Aurora Grup Buzău.
  Fiul său este angajat al CJ Buzău.
  Toți bugetari, dar foarte bogați.

 • Tereaca lasa toate postarile!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.