Panouri cu orarul autobuzelor scose din pământ ori rupte. Iată mai multe fotografii


S-a întâmplat din nou.

Panoul cu orarul autobuzelor 1 și 10 situat vizavi de Parcul Marghiloman a fost vandalizat iar.

Așa cum se poate observa din fotografia alăturată asupra acestuia s-a acționat cu o forță suficientă cât să fie scos din pământ.

Angajații Trans-Bus sunt descumpăniți întrucât acest fapt se tot repetă.


În fața parcului, vizavi de parc și în dreptul școlii/liceului pentru persoane cu deficiențe se întâmplă constant ca stâlpul care susține panoul să fie tăiat ori scos din pământ.

„Nu e o întâmplare. În zona Parcului Marghiloman locuiește sau acționează o persoană sau un grup care vandalizează panourile noastre. Nu știm cu ce deranjează aceste panouri, probabil există o frustrare că Trans-Bus se dezvoltă și asigură servicii de o calitate din ce în ce mai bună călătorilor”, s-a plâns Gică Toader, director Trans-Bus.

Conducerea Trans-Bus roagă persoanele care dețin informații legate de vandalul/vandalii care distrug panourile de informare să le comunice societății de transport sau poliției locale/naționale.

Urmează panourile electronice

De notat că Trans-Bus va inaugura zilele/săptămânile viitoare în stațiile mai importante din oraș panouri electronice care vor arăta secundele/minutele până la venirea autobuzului în stație.

În România, doar orașul Cluj-Napoca (vezi foto alăturat) mai are implementat acest sistem modern (click AICI pentru detalii).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:Iată ce rute au fost vizate și neregulile constatate

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Panouri cu orarul autobuzelor scose din pământ ori rupte. Iată mai multe fotografii

  • Și în cartierul Simileaca este un panou tăiat de nici nu zici ca a fost acolo. La stația de lângă biserica din același cartier,nu mai este programul, la fabrica de bere la fel, este mâzgălit cu markerul și răzuit programul. Aici nu se vede ce se petrece? Nu vede chiar nimeni? Vrem și noi sa vedem programul când vrem sa plecam cu autobuzul din Simileasca, și ghici ce… ?! Nu știm programul sau când vine următorul autobuz….oamenii întreabă șoferul, unii șoferi nici nu știu programul. O Doamnă întrebase un sofer la ce ora pleacă ultimul autobuz de de la capăt de linie (IMC) Iar șoferul ia răspuns sec: Nu știu!… ….. Și tot asa….oamenii nu stau sa îți piardă timpul pe la dl. Gică sa anunte astfel de mici probleme.Mai trebuie sa verifice și ei astfel de probleme în tot orașul nu numai în anumite zone.

  • Oricum sunt degeaba, nu se respecta programul.

  • Foarte bun exemplul de la Cluj însă acolo mai sunt și automate de bilete iar anumite stații sunt dotate cu canapele gen Relaxa!…

  • UNDE -S GARDIENII AIA?
    PENTRU CE SUNT PLATITI?

  • Cei care distrug orarul autobuzelor sint jegurile de patronii după maxi taxi , asta pentru că au început să piardă clienți și din pură răzbunare ca-i elimina după traseu , sînt multe panouri in dreptul camerilor de filmat să studieze filmările poliția ca sint plătiți și habar n-au de patrulare

  • E rea intenție ,categoric .Nu cred că sunt elemente care au ceva cu Trans Bus .Cei care fac așa ceva au în sânge dorința asta bolnăvicioasă de a face rău .Și chiar dacă sunt pedepsiți , recidivează .Dar vreau să felicit Primăria Buzău pentru instalarea panourilor electronice care vor monitoriza circulația pe traseele principalelor rute din oraș .În Timișoara parcă mai exista așa ceva ,dar e mult de atunci și nu mai știu .E într-adevăr un act veritabil de civilizație .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.