Paralizat, nu poate înghiți, nu poate vorbi. Familia cere ajutorul buzoienilor

Are 46 de ani e din Cislău (sat Gura Băscei). Are doi copii, un băiețel de 10 ani și o domnișoară frumoasă de 18 ani. Era singurul întreținător al familiei, soția e casnică.

Lucra pe tehnic, pe teren, pentru RCS-RDS îndeosebi pe Valea Buzăului. Drama familiei a început pe 25 februarie.

„Tata era la Buzău, la sediu. A ieșit de la baie și s-a prăbușit brusc pe hol. Am înnâeles mai apoi că i s-a spart un vas de sânge la cap. A fost dus la spital, la București, și operat la cap”, a povestit Valentina, fiica lui Doru.

Din păcate, după accident și operație, buzoianul din Cislău a rămas într-o stare gravă. Nu-și mai simte mâinile și picioarele, nu poate înghiți, nu poate vorbi. E și acum pe un pat de spital din Buzău, în recuperare.

În cele două luni trecute, familia și-a cheltuit toate economiile. Rudele și cunoscuții au lansat ieri, la disperare, o campanie de ajutorare pe facebook. A fost creată și o pagină de facebook – „Împreună pentru Doru Prundea” – CLICK AICI.

Cei care au aflat de necazul buzoianului au anunțat că vor dona. Probabil că o vor face și alții, atunci când vor afla.

Familia a postat pe pagină ultimul consult al medicului neurolog.

„Bună ziua. În aceste vremuri grele, dar cu siguranță mult mai grele pentru mine, încerc sa îmi adun puterile și curajul pentru a va povesti necazul prin care trecem. În data de 25-02-2020, ca urmare a unui ANEVRISM CEREBRAL (spargerea unui vas de sânge pe creier), soțul meu, PRUNDEA MARCEL DORIAN , a suferit o interventie dificila pe creier, în urma căreia a rămas imobilizat la pat. Datorita acestei situații complicate, acum are nevoie de foarte multe proceduri medicale de recuperare, acestea fiind foarte costisitoare și de durata. De aceea, apelez la bunăvoința tuturor oamenilor cu suflet mare, pentru a reuși sa facă aceste recuperari de care depinde viata lui și șansă de a redeveni un om normal care iubește viata din plin. Va mulțumesc din inima anticipat și Dumnezeu sa va rasplateasca bunătatea!”

Familia își dorește ca Doru să poată munci din nou. Cu siguranță, asta își dorește și Doru, deși n-o poate spune

Cei care vor să ajute familia și să doneze o pot face la unul din conturile prezentate mai jos (lei și euro), deschise pe numele soției, Marioara Prundea.

Cont lei – RO97BRDE100SV69104311000

Cont Euro – RO88BRDE100SV69104491000.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Paralizat, nu poate înghiți, nu poate vorbi. Familia cere ajutorul buzoienilor

  • Și firma la care lucra nu-l ajuta? A picat la locul de muncă, totuși! Hei, RCS-RDCS, ce faci?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.