Pârâtă din nou la Toma. ANUNȚUL primarului

E a enșpea reclamație trimisă primarului Toma de „dușmanii” terasei-bar de pe Bd. Unirii Sud. Cârciuma are numeroși mușterii, dar și contestatari.

ULTIMA RECLAMAȚIE: „Buzaul cred ca este renumit pentru cele mai ciudate bombe de baruri pe domeniul public. Intri pe Bd. Unirii și, hopa, vezi o terasă improvizată unde sunt numai bețivi notorii care fluieră, înjură și scuipă lumea care trece pe TROTUAR. Ce sa înțeleaga copiii care trec pe TROTUAR, că așa este normal ?

Cât timp va mai ocupa acea terasă domeniul public? La această bombă seară de seară intervine Politia sau Lex-ul pentru a liniști spiritele încălzite de Bachus.

Foto arhivă – cu unul dintre scandalurile la care a ajuns și poliția și LEX-ul

Domnule primar, puteți să faceți ceva pentru a avea și noi un bulevard frumos? Am văzut că ați reușit să mai îndepărtați din frigiderele puse la voia întâmplării de pe trotuarele din Buzău”

RĂSPUNS TOMA: „Această locație are acord de folosință teren până pe 31 martie 2021. După această dată, nu se va mai face prelungirea contractului.
Vă multumesc!”

Anunțul primarului a dat apă la moară celor care își doresc îndepărtarea de pe domeniul public și a altor astfel de terase.

„Domnule primar, bravo, am văzut anunțul cu terasa de pe Unirii Sud. Pe când și retragerea acordului în țigănia de la intrarea în cartierul Dorobanți, cu crâșma aia mizeră, shaormeria și alte chioșcuri inestetice? Ne dorim spațiu verde și nu țigănie!”.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Pârâtă din nou la Toma. ANUNȚUL primarului

  • Adevărat, vrem spații verzi, de țiganii suntem sătui. E plin orașul de români tiganizati. Daca nu luam atitudine vom pierde orașul în fața acestor giboni mititei, ne transformăm în vestul sălbatic.

  • Dar terasa de la ACR pe unirii sud ? BAR Garofita parca… Stau betivii pe domeniul public, urineaza pe la coltul blocului in vazul copiilor.

    Dar langa BAR-terasa, tot la ACR trotuarul ce nu mai poate fi folosit , plin de frigidere si vitrine ? Non stop Viena parca ? cum pot ocupa legal tot trotuarul lat de 4 metri ?

  • Mai sunt si frigiderele alea de ACR ,NU STIU DE CE !!!DAR NU SUNT VAZUTE DE DOM. PRIMAR

  • Curios cum romanul-turist apreciaza, lauda si frecventeaza buticareala turceasca, ori cafeneaua italieneasca sau patoiseria spaniolului din colt de la el in tara iar aici nu poate de neverde. Verde e la periferie, la tara, nu in buric de oras. Mor de astia care dicteaza ei ce sa faca proprietarul de teren cu un spatiu. Bine, cel care cumpara ar trebui sa stie ca in locul respectiv e permisa urmatoarea activitate si aia e, dar cand administratia a dat autorizatii pe spranceană, in timp, e cam greu acum sa vii cu parul progresismului in societatea comunala numita pompos municipiul Buzau. Apoi, cand creste somajul, ca nu e bine. Ok, ca e nevoie de civilizatie, decenta in constructie si functionare, de acord, dar nici legi care mai au putin si stipuleaza de cate ori sa te stergi la fund daca esti ospatar. In Spania se serveste mancarea ca pe peronul Haltei Stalpu si totul este „civilizat”.

  • Auras ,drepturi de …autor!!!

  • Cu ha,ha -urile de rigoare!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.