Parazit, filmul de Oscar. De ce doar de două ori !? Rezervați-vă, de azi, bilet!

Happy Cinema Buzău are filmul care a luat Oscarul zilele trecute.

În mod ciudat însă în program apare doar de două ori. Sâmbătă și duminică la ora 16.00. Atât!

În aceste condiții, cinefilii buzoieni ca să fie siguri că prind bilet ar trebui să-și rezerve imediat bilet.

UPDATE. „Modificăm programul dacă e cerere!”

„Am reușit să procurăm filmul târziu, l-am prins în program așa, ca de ultimă oră. Dar, dacă vom constata azi, sâmbătă și duminică faptul că este o cerere mare pentru acest film vom putea ajusta programul și vom informa la timp în privința noilor spectacole” – a informat pentru buzoienii.ro Diana Cercel, reprezentant Happy Cinema Buzău

UTIL:

Pentru a cumpăra/rezerva bilet la cele două spectacole programate deja (sâmbătă și duminică, ora 16.00) accesați următorul link – CLICK AICI.

Trebuie să dați click acolo unde scrie „Sala 3” și se va deschide o fereastră de unde puteți cumpăra/rezerva on-line.

Membrii familiei lui Ki-Taek au o relație apropiată, dar toți patru sunt șomeri. Într-o zi, fiul cel mare, Ki-woo, este recomandat de către prietenul său, student la o universitate de prestigiu, pentru un post de meditator și bine plătit de o familie bogată. În speranța unui venit constant pentru familia sa, Ki-woo se îndreaptă spre casa familiei Park pentru un interviu. Ajuns acolo, o întâlnește pe Yeon-kyo, frumoasa moștenitoare a acestui imperiu. În urma acestei prime întâlniri între două familii și două lumi total opuse, membrii lor se trezesc în mijlocul unor situații incontrolabile. Parazit este o comedie neagră cu accente de thriller ce descrie violența generată de inegalitățile sociale.

Vezi mai jos trailerul oficial.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.