Părculeț cu loc de joacă, cofetărie/ceainărie/librărie la parterul noii clopotnițe a arhiepiscopiei

Deschiderea anunțată de Arhiepiscopie față de cetățeni se va manifesta și prin  spargerea la propriu a zidului Episcopiei, procedură urmată de unul sau chiar două cadouri făcute buzoienilor.

Cel mai important e că peste câteva luni, dacă nu chiar mai devreme, un teren viran din curtea interioară a eparhiei va fi amenajat într-un mic parc cu loc de joacă pentru copii.

E vorba de un teren situat în spatele clopotniției, vizavi de Seminarul Teologic, după cum se poate observa din imaginea alăturată. Reporterul buzoienii.ro invitat azi la conferința de presă a trimis o ocheadă în acea direcție și a observat că într-adevăr pe spațiul respectiv se lucrează.

Se continuă zidirea și la impunătoarea clopotniță care s-a ridicat fără ca buzoienii să bage prea mult de seamă în stânga aleii care duce spre arhiepiscopie.

„Planul e ca aici să funcționeze, la parter, o cofetărie/ceainărie și o librărie. Tot aici se va amenaja și o sală de conferințe. Sperăm ca totul să fie gata înainte de sfârșitul acestui an”  a anunțat purtătorul de cuvânt Ioan Șolea.  

Auraș Tereacă

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.