Părculeț și loc de joacă nou pentru două cartiere din Buzău

Muncitorii de la Urbis au dat gardul jos, lăsând liber accesul către spațiul verde din triunghi (vezi, mai jos, foto din satelit).

Triunghiul verde e situat peste drum de Drăgaică
Cum era înainte de a se da gardul jos

A rezultat un spațiu destul de generos care va fi amenajat în acest an ca părculeț plus un loc de joacă pentru copii.

Astăzi, când a mers să facă acolo câteva poze, reporterul buzoienii.ro a fost rugat de două mămici:

„Vă rugăm să transmiteți la primărie, dacă nu s-ar putea face aici un loc de joacă pentru copii. Noi suntem de la blocurile Integral, ne-ar fi de mare ajutor. Precum vedeți, și așa venim aici, după ce s-a dat gardul jos, e singurul spațiu verde din zonă”.

Reporterul avea deja răspunsul după ce vorbise de dimineață cu viceprimarul Ionuț Apostu:

„Acolo vom face un loc de joacă, spații verzi, cu tot ce trebuie. De-asta s-a dat și gardul jos. Îi va deservi pe cei din cartierul Poștă și pe cei de la blocurile Integral”

Un alt parc nou va apărea în acest an pe Bd. N. Bălcescu. Click pe știrea de mai jos pentru detalii.

loading...

3 comentarii la „Părculeț și loc de joacă nou pentru două cartiere din Buzău

  • Păi nu zicea Toma acum ceva vreme că vrea să construiască două blocuri în spațiul acela? Eu așa îmi aduc aminte.
    Dar, stați, Toma a spus și a promis multe, iar de făcut a făcut cam puțin.
    Nea’ Toma, un parc industrial industrial se poate face la Buzău sau aștepți să închiriezi toate spațiile de la fostul Grup Romet?

  • Ar putea reloca locul de joacă din Cartierul Bălcescu, din spatele blocului 21 de pe Aleea Crângului, că oricum nu mai este de folos nimănui. Copii mici nu mai sunt în zonă, acesta fiind frecventat doar de cei aflați în tranzit alături de părinți sau bunici, din cartierul Unirii Sud spre Parcul Crâng, sau invers, sau mai nou, aduși din alte cartiere de părinți cu unul din autoturismele familiei, aglomerând astfel acea parcare improvizată pe terenul rămas în urma redimensionării respectivului loc de joacă din urmă cu câțiva ani. Să nu mai spun că la lăsarea întunericului, după retragerea prichindeilor extrem de gălăgioși, locul acestora este luat de așa zisele „găști de cartier” formate în principal de o puștime rebelă, cărora abia le-a apărut părul pubian, foarte mândri de-altfel de organele lor genitale în evoluție și care nu au văzut sexul opus decât în imagini video sau statice și care prin limbajul lor estrem de trivial, terorizează locatarii blocurilor dimprejur, care nu au curajul să iasă și să-i potolească pe tinerii așa zis recalcitranți, infractori în devenire, preferând să se ascundă pe după perdelele de la ferestrele propriilor apartamente și așteptând totuși ca cineva mai cu …, să ia problema în dinți, dar nici măcar nu au curajul de a informa telefonic autoritățile locale, „organili” cum li se mai spune…
    Așa că domnul vice, ar face bine să ia măsura asta, fiind extrem de eficientă și de benefică celor de la Integral și din Poștă, chiar dacă seara s-ar muta acolo tinerii „frumoși și liberi”, nu ar deranja pe nimeni, locația fiind la o distanță considerabilă și de casele din cartier și de blocurile din cvartal. Și apoi, pandemia asta n-o dura la nesfârșit și or să dea iar drumul la „Drăgaică”, și-atunci chiar că nu s-or mai auzi deloc zbieretele ălora… Ce ziceți, încercăm?!

  • Auras, de ce se iau banii copiilor in PARCUL TINERETULUI la intrare in spatiul de joaca ?, terenuri de baschet, tenis, etc, astia sunt normali la cap, pai le-a facut primaria din banii lui Toma ? Cred ca ati inebunit cu totii in acea primarie, RUSINEEEEE TOMA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.