Părintele Mihail Milea le-a povestit enoriașilor prin ce a trecut

Mihail Milea, cel mai iubit preot din jud. Buzău, a revenit ieri la slujbă după pățania cu inima.

În cuvântul către credincioși, părintele a povestit ce s-a întâmplat marți 21 mai, ziua în care a fost la un pas de moarte. Spusele preotului au fost preluate integral de Șansa Buzoiană (CLICK AICI).

„Operația durat aproape o oră. În timpul orei am intrat în moarte clinică, inima a stat. Dar Dumnezeu a făcut această minune, ca eu astăzi să fiu încă prezent. Medicii au spus „ Părinte, Cineva de sus te iubeşte!”, a povestit Milea.

Părintele a devoalat și ce s-a întâmplat înainte de infarct:

„Eram în capelă și deodată am simţit că inima îmi stă, că nu mai am aer, că se mişcă cu mine ceva, pământul. N-am luat în seamă, am ieşit un pic afară să trag puţin aer. Pe drumul spre casă am zis să trec pe la prietenii mei de la U.P.U., la urgenţe, i-am luat în braţe pe toţi, le-am dat iconiţe. Când mi-au luat tensiunea s-au închinat. „Părinte, aţi avut infarct acut!”.

Mai multe puteți citi în Șansa Buzoiană (CLICK AICI).

Mihail Milea are motive în plus să rostească acele cuvinte dragi lui: „Mare e Dumnezeu!”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Părintele Mihail Milea le-a povestit enoriașilor prin ce a trecut

  • Pentru mulți buzoieni, preotul Mihail Milea este întradevăr o mare ONOARE că-i de-al lor ! Dumnezeu a avut grijă de un vrednic și autentic slujitor al său – dar și al oamenilor neajutorați – bătrâni și copii… Să aibă sănătate ca să-și împlinească menirea cu care a fost învrednicit !

    Răspunde
  • Multă sănătate părinte si multumesc pentru tot ce ați povestit !Sărut mâna părinte și viață lungă !

    Răspunde
  • pr. M.Milea ,,Mă bucur că sunteți aici. Să ştie toți că există Dumnezeu …) Sănătate şi viață lungă, bucurie şi pace vă doresc !(Alexandra)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.