Părinți, atenție ce cadouri faceți copiilor!

În două clipuri postate pe Tik Tok, frumoasa Iulia Papazissu (23 de ani, 38 de mii de urmăritori pe Tik Tok) se lăuda cu BMW-ul ei alb.

Mașina a fost achiziționată cel mai probabil de tatăl ei, dealer auto.

Și pe care tatăl i-a făcut-o cadou fiicei.

Un cadou otrăvit, întrucât Iulia s-a prăpădit luni chiar în BMW-ul alb cu numărul 10 (de nota zece) IUL(ia).

BMW-ul era condus în drum spre mare de prietenul Iuliei. Impactul frontal s-a produs chiar pe partea fetei. BMW-ul a intrat așa cum a spus chiar tatăl Iuliei „într-o depășire inconștientă, pe linie continuă”. Două vieți s-au curmat într-o secundă

Printre miile de comentarii postate la articolele de presă legate de această nenorocire sunt și câteva zeci în care diverși buzoieni, părinți, susțin că e o greșeală a le cumpăra copiilor în jurul vârstei de 20 de ani mașini sport.

Comentarii:

„Nu i-am interzis fiului meu să-și ia mașină la 20 de ani. Dar, l-am lăsat să o ia pe aceea pentru care a avut bani, conform veniturilor lui. Fiind cumpărată din munca lui, a avut grijă de ea. Inclusiv în trafic, pentru că evita să facă manevre riscante”.

„Așa e moda acum, ca părinții să le cumpere copiilor mașini cât mai puternice și mai scumpe. Din păcate, pentru unii, această fală se transformă într-o mare durere”

„Văd des, de câțiva ani, știri cu tineri morți în accidente. În ciuda acestui fapt, astfel de accidente continuă să se producă. Ba, aș zice, în ultima vrreme s-au înmulțit. Oare unde e problema ?”

loading...

9 comentarii la „Părinți, atenție ce cadouri faceți copiilor!

 • Nu e vorba doar de masina, scumpa sau nu, ca depasiri riscante poti face cu orice masina, problema e atitudinea de cocalar coclit pe care le-o transmit parintii copiilor, mai ales parintii parveniti. Sunt invatati sa nu isi asume responsabilitatea, sa se poarte arogant si cu fite. E plin orasul de cocalari de-astia care misuna seara.

 • Sunt peste tot in jurul nosteu cazuri asemanatoare. Parinti iresponsabili, parventi, mari patroni cu 3 pungi de pufuleti pe raft spunea o fosta colega aproape pensionara care lucra in vanzari, mania grandorii – sa arate ei tuturor ce realizari notabile au ei, mai pun un etaj la casa desi nu au nevoie, masini cu multi cai sub capota copiilor needucati sa isi faca singuri un drum in viata, orice numai ca sa iasa in evidență, si apoi se plang ca soarta e nemiloasă sau ca un cocalar facit din acelasi material ca ei le distruge viata. Din pacate prea multi dintre noi considera acest drum parvenit ca fiind directia bună. Nu educatia, cumpatarea, modestia. Acestea au devenit recent , pentru multi prea multi , o rusine – un simbol al incapabilolor, nerealizatilor. Prefera in familie un cocalar descurcaret, decat un profesor sau un inginer luminat, dar fara mii de euro in buzunar. Ca deh, obrazul subtire cu bani multi se tine. La fel si crucile din marmura sculptata de maeștri pricepuți.

 • Sunt peste tot in jurul nostru cazuri asemanatoare. Parinti iresponsabili, parventi, mari patroni cu 3 pungi de pufuleti pe raft spunea o fosta colega aproape pensionara care lucra in vanzari, mania grandorii – sa arate ei tuturor ce realizari notabile au ei, mai pun un etaj la casa desi nu au nevoie, masini cu multi cai sub capota copiilor needucati sa isi faca singuri un drum in viata, orice numai ca sa iasa in evidență, si apoi se plang ca soarta e nemiloasă sau ca un cocalar facut din acelasi material ca ei le distruge viata. Din pacate prea multi dintre noi considera acest drum parvenit ca fiind directia bună. Nu educatia, cumpatarea, modestia. Acestea au devenit recent , pentru multi prea multi , o rusine – un simbol al incapabililor, nerealizatilor. Prefera in familie un cocalar descurcaret, decat un profesor sau un inginer luminat, dar fara mii de euro in buzunar. Ca deh, obrazul subtire cu bani multi se tine. La fel si crucile din marmura sculptata de maeștri pricepuți.

 • Dan, bine punctat.

 • Cadoul nu este otrăvit, problema e la lipsa de educație….

 • Bună seara! Nu cadoul este otravit, in cazul acesta masina, este cel care conduce acea masina, din pacate. Cunosc un prieten de la București care de curând un Ford Mustang, an 2021, bineînțeles ajutat de parinti. Omul este cumpătat. Chiar daca masina dezvolta multi cai si ar putea sa meargă cu viteza mare, el nu merge cu viteza, pentru ca este un om care conștientizează ca acea masina se poate scapa de sub control si poate sa isi piarda viața in orice secunda. Din păcate, pe șoselele din România sunt multe beizadele care daca au masini, vrea sa arate ce poate fetitelor din partea dreapta si sfarsesc de multe ori tragic.
  Bun raspunsul lui Dan si multor oameni din comentarii.

 • Domnule Dan, jos pălăria!! O analiză clară a unui om cu siguranță inteligent!!

 • Dacă nu faci accident degeaba mai ai BMW !!!

 • Se scrie corect, Bemve.
  Si se pune duar di 50 di lei motorina.

  Mi-a spus mie un prieten bogat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.