„Părinții trebuie să se pregătească”

Astăzi, a început recepția celei mai mari clădiri (suprafață/cubaj) din orașul Buzău.


La eveniment, pe lângă reprezentanții instituțiilor implicate în recepție, primarul Toma și vicele Apostu au invitat și presa locală.

Camelia Voicu, director Colegiul Eminescu: „E o mică rugăminte către părinții elevilor noștri. În măsura în care au posibilitatea să ne ajute să mutăm în câteva zile mobilierul de pe str. Transilvaniei înapoi, aici, pe Independenței”

Ionuț Apostu, viceprimar: „E unitatea de învățământ din Buzău cea mai bine echipată împotriva incendiilor. Nu văd de ce n-am primi de la pompieri autorizația de funcționare”

Care autorizație ar trebui să fie emisă în zilele următoare. Apoi se va trece la mutarea mobilierului și reluarea, după aproape cinci ani, a cursurilor în clădirea modernizată.

Impresionantă e sala de spectacole a liceuluiVedere a scenei de la balcon

C-tin Toma, primar Buzău: „E cea mai mare sală de spectacole din Buzău. Cu 450 de locuri e chiar și peste sala CJ Buzău. M-aș bucura dacă doamnele director ale liceului vor accepta ca în weekend sala să fie folosită pentru găzduirea unor spectacole diverse, îndeosebi piese de teatru”.Colegiul Eminescu e singurul din oraș cu lift
Fiecare sală e dotată cu retroproiector și senzori de fum
Pe hol, ferestrele sunt prevăzute cu sistem automat de deschidere în caz că senzorii vor detecta prezența fumului

Citește și:

loading...

16 comentarii la „„Părinții trebuie să se pregătească”

 • Eu zic că administrația ar trebui să se pregătească.
  Cei care sunt plătiți pentru a conduce și a administra.
  Aaaa. Încă nu e autorizație?

  Răspunde
 • Mai ușor cu pianul pe scări Duoamna Camelia Voicu.
  Părinții să ajute la mutarea mobilierului? Băi e pe bune? Cine dă mai mult la fondul clasei, ăla promovează. Să se strânge fonduri domnilor și doamnelor.

  Răspunde
 • Aula, nu sala de spectacole, a primit măcar și sistem de sonorizare, lumini, cabine pentru artiști, sau tommy boy adaugă sarcini în necunoștință de cauză? Despre acustica oferită de fereștrile inteligente nici nu are rost să discutăm.
  Pe vremea mea, etajul era inaccesibil elevilor, motivația neprobată de realitate fiind că scuipăm, urlăm, că așa gândea câte un director cu apucături coloniale.
  Liftul se înțelege de la sine că e dedicat exclusiv profesorilor și poate a celor cu dizabilități.
  5 ani frumoși!

  Răspunde
  • Fleoșc, ăștia sunt la nivelul la care nu sunt în stare să obțină niste țevi de polipropilena pozate rectiliniu pe perete și niste muchii drepte pe la glafuri și dvs aveți pretenții la amenajare acustica.

   Daca ar fi ridicat cineva problema acusticii in cadrul acelei conferințe cred că-si făceau cruce toți inutilii aia din spatele microfoanelor care au făcut act de prezență ca să emită niste bla, bla neinteresante și nimic mai mult…

   Răspunde
   • Iar au apărut anonimii de serviciu!Iar nu e bine, sala e așa, mobilierul nașpa, fondul clasei, șpagă! Ma flacanetilor voi știți ca aveți chiloțeii plini de “ fructe de mare”? Ca dacă va caută cineva va dau ăștia la Național Geographic? Ati fi studiu de caz planetar?

    Răspunde
     • Cum sa ma oftic pe anonimi? Anonimii întotdeauna au fost buni la șters pantofii șefilor! Nu mai zic de chiloței !

      Răspunde
      • De ce nu vă oferiți dvs Domnule Tigru Bengalez să le mutați mobila dacă tot nu aveți comentarii productive?
       Nu mă înțelegeți greșit, aveți tot dreptul să vă exprimați părerea dar cel mai bine ar fi cu argumente solide și logice. Și ceilalți au același drept. Hai să fim de acord în a nu fi de acord dar fără să ne jignim direct sau indirect

       Răspunde
       • Și care sunt argumentele solide ale “anonimilor”? Doar ca Tomita nu e de la vechea gasca? Sau de la noua gasca “obeza”? Eu sunt de acord sa critici când tu faci ceva folositor societății și poți sa compari! Dar când tu doar bati câmpii de dragul “politicii de provincie” atunci primesti “ chiloței plini cu icre negre”! Și găsește-ți și tu un pseudonim și nu ma copia pe mine!Nici la copiat nu sunteți buni! Nu mai zic de mobila plină de moluște !

        Răspunde
        • Te contrazici singur.
         Tu ce faci folositor societatii ?
         Din ce am observat in comentarii doar poluezi aruncand tot felul de invective impotriva altor comentatori.

         presupun ca esti un protejat al „redactiei” altfel nu inteleg de ce comentariile tale sunt aprobate pentru postare pe site … asta daca nu cumva rezonezi cu ‘redactia’ …

         Răspunde
         • Gicuta, eu nu atac pe nimeni! Eu comentez un articol iar voi sariti ca Arși ! Atacați iar eu va dau peste nasuc ! Si văd ca aveți înclinații sa cenzurați pe ceilalți! Asta demonstrează încă odata ca nu acceptați critica! Dacă cineva nu aproba aberațiile voastre ori are pile la redacție ori are pe cineva! Asta se cheamă complex de inferioritate! In special la cei slabi pregătiți profesional care nu reușesc și care cred ca ceilalți reușesc pentru ca au pe cineva sau sunt “ securiști” ! Așa ca o sa va “ lovesc “ orgoliile in continuare!

          Răspunde
          • incurci libertatea de exprimare cu libertatea de a insulta pe ceilalti.

          • partea cu ‘protejatul’ era mai mult pentru ‘redactie’ dar te inflamezi prea usor si nu intelegi contextul … dar .. asta e .. daca atat poti …

      • asta presupun ca vorbesti despre tine – tot in categoria anonimi te incadrezi.

       Răspunde
       • Cred ca știi ce înseamnă Gica in realitate, nu?

        Răspunde
 • … părinții să se pregătească să-și golească buzunarele : fondul clasei, mai o șpagă -doua!… cât despre spectacole de teatru pentru buzoieni ce glumă!…. dacă face curățenie tommy boy după fiecare reprezentație, că tot sugerează el tot felul de proiecte mortale, de ce nu?….parcare în zona respectivă?….dar parcă open-city -ul ăsta avea o casă de cultură, ce s-a întâmplat cu ea?…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.