Părinții trebuie să-și alimenteze serios portofelul înainte de a intra la Drăgaică


Prețuri duble la călușei, mașinuțe, trenuleț și alte comedii pentru copii față de anul trecut.

Dacă anul trecut pentru o cursă părinții scoteau din portofel 5 lei, la Drăgaica 2018 tariful s-a dublat.

10 lei costă cursa de 2-3 minute pentru un copil.

Astfel că pentru o familie cu doi copii, părinții cheltuie în medie 40 de lei doar cu comediile pentru cei mici la o vizită în Drăgaică.

Dacă părinții își iau și ei câte o bere și câțiva mici, plus gogoși și doi colaci secuiești, rezultă că un cost de minimum 100 de lei pentru o vizită la Drăgaică.

Un mic costă 3 lei, față de 2 anul trecut, iar un pahar cu bere 4 lei, față de 3 anul trecut.

Comercianții susțin că au majorat prețurile întrucât și primăria a mărit chiriile, iar primăria – în schimb – a organizat spectacole pe cinste – cu mai mulți artiști bine cotați – în fiecare seară.


Citește și articolul: Pompierii au trebuit să intervină dincolo de pistă. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Părinții trebuie să-și alimenteze serios portofelul înainte de a intra la Drăgaică

 • Daca noile preturi sunt justificate de costul spectacolelor organizate de catre primarie de ce nu sunt preturi diferite pt perioada acestora ? De ce se emite bon fiscal doar la solicitarea expresa a consumatorului ? Anul trecut personal am mers de 5 , 6 ori in Dragaica . In acest an nu mai merg . Am fost o data , am constatat jecmaneala excesiva si nejustificata si gata . 2 , 3 minute la orice comedie = 10 lei ( jaf la drumul mare ) .
  Domnule primar , se pot plafona preturile la comediile pt copii ? Atat , doar la comedii . Restul este moft , iar moftul trebuie platit .

 • Dl Prunaru cu comediile alea face intr.o seara profit cca 100 milioane lei vechi. Se dau bonuri cam de 10 milioane. 90 raman in buzunar. Pe seara. Au multe Mercedesuri si costa intretinerea….

  Anaf doarme

 • Asta e economia care duduie de la PSD, mai multi bani pentru bogati, mai putini pentru saraci, cunoscuta si sub numele de „inflatia pentru saraci”.
  Desigur, toate preturile alea se incaseaza fara bon fiscal, ca doar bogatilor nu le plac taele si impozitele, alea sunt pentru saraci sa le plateasca.
  Aia cu micii sunt si in timpul anului acolo, cand se face talcioc, si nici atunci nu vezi vreun bon fiscal de la ei, nici nu stiu cum se emite unul.

 • Ar fi o soluție . … Să te duci în Drăgaică ,fără copii .

 • Mici si bere se pot servi acasa sau in alte locuri, nu neaparat in dragaica!
  Cat despre preturile ridicate,acestea sunt rezultatul majorarii de catre Primaria Buzau a chiriei spatiilor!
  Si consider ca nu este cazul sa se cheltui atatia bani cu spectacole „pompoase”
  Avem tineri interpreti de Buzau,care sigur ar consta mai putin si ar fi o cale ok de a fi promovati!

 • Nici măcar nu mai contează ce preturi se practica în aceasta MIZERIE DE NEDESCRIS numita Dragaica… Eu nu mi-aș duce copilul acolo nici dacă ar fi totul gratuit. Pur și simplu îți e frica sa te atingi de ceva sa nu te îmbolnăvești darămite sa mai și consumi ceva

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.