„Participarea și implicarea dvs. sunt foarte importante!”

Start, miercurea viitoare, al dezbaterilor pe tema referendumului de unire dintre Buzău și Țintești.

C-tin Toma: „Dragi buzoieni, Am onoarea să vă invit la prima dezbatere publică despre referendumul ce propune extinderea teritorială a orașului Buzău. Dezbaterea va avea loc pe 25 august, la ora 19:30, la Amfiteatrul din parcul Tineretului. Alături de cei doi viceprimari, Oana Matache și Ionuț Apostu, vom dezbate împreună cel mai important proiect de dezvoltare a Buzăului din ultimii 30 de ani. Sunt invitați deasemenea toți consilierii locali municipali, indiferent de partidul din care fac parte. Participarea și implicarea dumneavoastră sunt foarte importante!”

Dezbaterea de la amfiteatru va fi transmisă live pe pagina de facebook a Primăriei Buzău, a primarului C-tin Toma, dar și pe alte pagini și grupuri din Buzău.

Referendumul de unire al orașului Buzău cu comuna Țintești va avea loc pe 26 septembrie în cele două localități.

Toma: „Orașul Buzău nu mai are teren disponibil pentru dezvoltare (fabrici, depozite, cartiere, spital etc.) Prin unire vor avea de câștigat atât buzoienii, cât și ținteștenii. Cei din Țintești vor beneficia de investiții la apă, canal, gaze, asfaltare etc. Nimeni nu pierde nimic, toată lumea are doar de câștigat”

De asemenea, referendumul de la Buzău, dacă va trece, va fi la nivel național momentul de start al reformei administrative din România. De notat că toate partidele importante din România susțin unirea și referendumul de la Buzău.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „„Participarea și implicarea dvs. sunt foarte importante!”

  • I-a propus unul pe city report sa faca telegondola. Cica are alte prioritati, le si aflam acum.

  • Se dau mici și macar o bere? că altfel nu vine nimeni.

  • Ddaca erau un referendum pentru modificarea Constitutiei, a legilor de functionare NORMALA si retribuire CORECTA a celor din justitie,de reducere a numarului de parlamentari si a privilegiilor ce le sunt acordate,………..,fti siguri ca am fi participat cu tot entuziasmul.Dar,pentru o mascarada ca asta cu „marea unire” si participarea la vot,nu ne intereseaza,atat timp cat ne-am convins ca VOTUL nu este decat o smecherie pentru imbuibati si profitori,smecherii si borfasii din politica si administratiile locale,etc.Asa ca,multumim de invitatie,dar sa participam pe post de marionete la niste reprezentatii ale unor „papusari politici’,nu ne intereseaza.

  • Consultarea/dezbaterea publică înseamnă să asculți argumentele celorlalți, întrebările lor, și să raspunzi la ele, nu să ții iar un monolog pe aceeași placă.
    Sunt curios, dacă s-ar ține corect, și nu ar fi in simulacru, iar părerea unanimă ar fi că nu e oportună, mai degrabă ar fi cu Vernești, Merei, Mărăcineni, ar conta asta?

  • Ar fi interesant de aflat de ce sustine Toma C , cu disperare, aceasta idee; dupa 5 ani de mandat e clar ca nu este preocupat de problemele buzoienilor , ci doar de interesele sale si ale prietenilor In ultimii ani nu a fost finalizat vreun obiectiv important, imprumuturi se fac din greu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.