Partid nou la Buzău, achiziție importantă. A fost trei ani viceprimar

Satisfacție pentru Felix Rache, șeful Pro România Buzău. Ieri, într-o conferință de presă, a prezentat cea mai recentă achiziție a partidului. Pe Ștefan Torcărescu, fostul viceprimar al mun. Rm. Sărat între iunie 2016 și iunie 2019.

„E tânăr, educat, profesor. Fix ceea ce ne dorim noi. Administrația locală din Rm. Sărat a pierdut un om bun pe care putea să-l folosească încă un an. Răzbunările n-ar trebui să-și aibă locul în politică”, a spus Rache, cu aluzie la faptul că Torcărescu a fost exclus din PSD.


 „După execuția mea politică de  care am avut parte în PSD  în iunie și după trei luni în care am tăcut, m-am decis să revin în viața politică locală. Am ales să fac parte din PRO România Rm. Sărat, cea mai tânără organizație politică locală, dar care și-a arătat forța cu prilejul alegerilor europarlamentare. Cred că am făcut cea mai bună alegere. Trebuie să arătăm râmnicenilor, dar și celor care conduc azi administrația locală ce înseamnă cu adevărat profesionalismul și transparența, cum se poate lucra fără temeri și fără manipulări”

Prima misiune în Pro România: susținerea candidaturii lui Mircea Diaconu

Torcărescu a fost numit coordonator al organizației municipale și șef de campanie electorală pe zona Rm. Sărat în alegerile prezidențiale.

Referitor la viitoarele alegeri, Felix Rache a anunțat, în stilul propriu, cu umor, obiectivul Pro România Buzău: „Ne dorim dacă nu locul doi, măcar prima poziție între organizațiile Pro România din țară”

Pro România, alături de ALDE, îl vor susține pe actorul Mircea Diaconu la președinția României.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Partid nou la Buzău, achiziție importantă. A fost trei ani viceprimar

  • PSD-istii sunt comuniștii adevărați! Ăștia ai lui Ponta sunt comunisti cu față umană!:-)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.