Pas înainte. Iată cine și unde o va face

După „lupte seculare” care au durat câțiva ani s-a făcut în sfârșit un pas înainte pentru construirea primei parcări etajate din Buzău.

Aceasta ar urma să fie realizată în dreptul actualei parcări din zona centrală (în triunghiul dintre BRD, spatele corabiei ANAF, clădire Palatul Copiilor).

Joi, Consilierii Locali au aprobat Planul Urbanistic Zonal, act după care investitorul privat va putea depune actele pentru obținerea autorizației de construcție.

Noua construcție va avea maximum P + 6 (etaje), iar conform documentației – pe lângă parcare va cuprinde și spații comerciale.

Investiția va fi una privată, realizată de oamenii de afaceri locali Aurel și Nini Brebeanu (tată și fiu), deținători printre altele ai televiziunii Campus TV.

În urmă cu aproximativ cinci-șase ani, aceștia au perfectat cu primarul C-tin Boșcodeală un schimb imobiliar. Alde Brebeanu au dat clădirea în care-și are acum sediul Poliția Locală, iar în schimb Primăria Buzău a oferit terenul parcării.

Neglijență a lui Boșcodeală

Conform unor zvonuri care umblă prin târg, parcarea supraetajată ar fi trebuit demult realizată.

Numai că Boșcodeală, deși a trecut în contractul de schimb obligativitatea realizării parcării, a uitat să prevadă și un termen.

Răstimp, pe măsură ce mașinile s-au înmulțit în Buzău, iar Poliția Locală pândește cu chitanțierul (în unele cazuri turismele chiar se ridică), actuala parcare „terană” a început să se umple.

Familia Brebeanu a simțit oportunitatea de afaceri, iar șansele ca „supraterana” să se facă au crescut simțitor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată unde vor fi amplasate + Veste bună pentru locuitorii a două cartiere CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Pas înainte. Iată cine și unde o va face

  • Ar fi trebuit sa o faca Toma din gramezile de bani luate pe locurile de parcare de langa blocuri si sa coste putin taxa acolo, ca asfaltarile nu-s nici un sfert din cat a luat in taxe pe parcari, nu sa o faca un privat si sa ia apoi pielea de pe oameni. Ce face Toma e pe sistem Gigi Becali, da cu o mana, ia cu 10, „lasa, maica, ca asta mai da si la lume”, pentru prosti par realizari.

  • Pacat ca nu a dat Boscodeala terenul de pe platou la schimb…

  • Barem, mult sau putin, bun sau prost, Toma face ceva. Palpabil.
    Bosco, doar in subteran :))))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.