Pasajul de pe Bd. Unirii. I-a venit și lui rândul

„Mâine-poimâine anunțăm firma care a câștigat licitația pentru redeschiderea pasajului de pe Bd. Unirii. Săptămâna viitoare vom semna și contractul. Proiectare și execuție”, a spus primarul C-tin Toma.

Pasajul a fost spart anul trecut pentru a se verifica starea lui interioară. Concluziile au fost pozitive. „S-a păstrat binișor. Nici nu era apă înăuntru”

Conform unor surse din primărie, proiectul este simplu de realizat, astfel că peste câteva săptămâni vor începe efectiv lucrările.

Pasajul va fi similar celui de la Iași. Am fost acolo, l-am văzut, mi-a plăcut. Aerisit, îngrijit și foarte bine iluminat. Am luat legătura și cu un arhitect, avem trei variante de lucru. E în discuție dacă o să-l lăsăm descoperit precum la Iași sau să-i facem copertină la cele două capete”, a

Luni, primarul Toma a anunțat și când vor începe lucrările de reabilitare a podului de la Marghiloman – CLICK AICI

Aproape de startul execuției e și proiectul Iazul Morilor din Micro III – CLICK AICI

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Pasajul de pe Bd. Unirii. I-a venit și lui rândul

 • Parca era vorba ca va urma o dezbatere publica despre ce activitati sa se desfasoare acolo, ce vor buzoienii de la acel pasaj,sau Toma a hotarat deja ?

  Răspunde
 • Auras, în zona Unirii Nord nici la această oră nu curge apă caldă la robinet! Se pare că nu mai putem glumi pe această temă şi am fost luați de fraieri! Cu tot respectul, ne poți informa dacă este vreo sansă să avem şi noi parte de acest minim de confort?

  Răspunde
 • În cartierul Orizont au început lucrări publice de asfaltare ale Primăriei Buzău. Din cate stim Boscodeala a fost trimis in judecată pentru un schimb de terenuri/şmen unde au fost construit cartierul. A fost chiar înfierat aici pentru această ticăloșie iar Primăria este si parte in proces. Asfaltarea din bani publici creste valoarea locuintelor private din cartier. Să intelegem ca între timp domnul Toma a devenit boscodist Auras si noi nu stim? Sau că are vreo legătură cu faptul că aici locuiește doamna prefect? Pâna la urmă, mai are vreun sens să votăm?

  Răspunde
 • De ce s-a dus pana la Iasi cand avea un exemplu foarte bun aici aproape, la Ploiesti in centru in fata la CJ/Prefectura, Palatul Culturii sau Curtea de Apel, depinde cu ce reper e mai obisnuit.
  Si care pasaj intr-un capat da chiar in intrarea in Complexul Dacia Winmarkt.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.