Pățanie a unor turiști în jud. Buzău. Cum s-a terminat totul

Aventură cu emoții, dar final fericit pentru doi iubitori ai muntelui în județul Buzău.

Aflați în zona Valea Cernatului, jud Buzău, turiștii au ales să meargă pe un drum forestier care s- a dovedit impracticabil, mașina de teren rămânându-le blocată în noroi.

În lipsa semnalului gsm, cei doi turiști au abandonat mașina, dar au lipit pe parbriz un afiș pe care au scris: „Ajutor, suntem blocati! Am urcat către stația meteo!” .

Turiștii s-au îndreptat spre Stația Meteo Penteleu.
Din fericire pentru aceștia, un localnic a văzut mesajul și, când a ajuns într- o zonă cu semnal la telefon, a anunțat jandarmii buzoieni.

Era ora 15.50. Imediat, cinci colegi din cadrul Postului Montan Nehoiu, împreună cu un lucrător silvic, au plecat spre zona indicată. După o oră, dispeceratul a fost anunțat că turiștii au luat legătura cu un angajat al Stației Meteo.

Prin intermediul acestuia, turiștii au fost informați că jandarmii sunt pe drum pentru a-i ajuta și că se pot întoarce la mașina blocată.

Plimbarea celor doi s-a prelungit cu mai mult de trei ore decât era programată, dar cu acest prilej au aflat că ori de câte ori sunt în situații dificile pe munte, se pot baza pe ajutorul jandarmilor montani!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Pățanie a unor turiști în jud. Buzău. Cum s-a terminat totul

  • Sa nu-ti pui troliu daca ai chef de aventuri pe munte cu masina, ca doar are bugetul resurse sa dezgroape toti bezmeticii, doar de-aia munceste lumea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.