Patron restaurant din Buzău: „E jale! Ce-o să facem cu angajații?”

„Da, toți am închis! Dacă n-a mai intrat un client de-o săptămână ? Ce puteam face ?”, ni s-a plâns ieri dimineață un important proprietar de restaurant din Buzău.

Aseară a venit și decizia guvernului, care a decis închiderea oficială a restaurantelor, cluburilor, cafenelelor etc.

„Situația e foarte critică. Nu știu ce-o să facem cu angajații noștri în condițiile în care criza asta cu coronavirusul va continua. Dacă nu se va schimba nimic vom fi nevoiți să facem concedieri. Mie îmi pare foarte rău, cu unii dintre angajați am devenit în timp chiar prieten. Două luni să zicem, le voi putea plăti salariile, dar atât”, a continuat acesta.

Sălile restaurantelor sunt goale

Colacul de salvare, cateringul

Soluția de salvare a afacerii pe care o caută proprietarii de restaurante e cateringul. Cei care nu aveau acest serviciu caută să-l înființeze în aceste zile. Dar sunt și unii care au închis de tot.

„E o soluție ca să zicem că nu am închis de tot. Ca măcar pentru unii dintre oamenii de la bucătărie să mai avem de lucru. Dar și aici e slab, nici 20% din vânzările de dinainte nu le mai avem”, a adăugat patronul de restaurant.

O altă afacere care s-a închis la Buzău e cea a cabinetelor stomatologice – CLICK AICI pt. detalii.

Scenariul negru!

Dacă problema coronavirusului nu se va rezolva milioane de români din privat vor rămâne fără slujbe în următoarele săptămâni/luni, zeci de mii de afaceri vor da faliment, iar statul riscă să intre în incapacitate de plată.

Majoritatea românilor privesc către la problema sanitară, e drept acută, dar puțini realizează că economia va fi îngenuncheată – cu consecințe mai grave decât coronavirusul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Patron restaurant din Buzău: „E jale! Ce-o să facem cu angajații?”

 • Ar fi bine sa se inchida cat mai multe, oricum sunt prea multe, cu preturi prea mari si calitatea produselor cea mai joasa facute in conditii… suspecte.
  Parca erau capitalisti, acum nu le mai place capitalismul, vor sa fie asistati sociali, sa primeasca ajutoare sociale de stat sa faca profit din banii statului desi nu sunt capabili sa vanda nimic?

 • ASA POATE BAIETI DE LA BERERIA DIN BUZAU NU O SA MAI PACALEASCA CLIENTI CAND FAC REZERVARILE, O STICLA DE VIN 80 RON PENTRU MASA LA REZERVARE PLUS PALETA CU NISIP(CICA COMESTIBILA) TOT 80 RON.

 • Nu știu altceva patronii… concediere… de șomaj nu au auzit

 • mai scot de la saltea banii din evaziune, nunti etc… miliarde multe…stiu ei….

 • Va lovit. La preturi de 15-30lei meniul s-a castigat, la inchis concediati. Oricum s-a cam exagerat pretul in multe carciumi. Acum stati pe dreapta pana in toamna daca nu va reprofilati pe take-way s-au delivery.Guvernul a vazut ca poporul nu putea sa traiasca fara Horeca??!!

 • Incetati cu rautatile. Astea sunt frustrari de angajati cu salarii mici care nu au putut mai mult in viata. Daca voi nu mergeti la carciumi, restaurante sau terase si impartiti eugenia in doua, nu inseamna ca aia care merg sau patronii acestor localuri sunt niste ciudati.
  Calmati-va. Invidia pe oricine si orice, caci asta este la baza reactiilor de acest tip, este cel mai distructiv sentiment din sufletul vostru. Indepartati-l !!!! Este o gena gresita, specifica romanilor, generatie de generatie.

 • Cred ca asosit momentul sa fim apropriati uni de ceilalti sa fim intelegatori si daca se poate chiar prieteni indiferent de starea materiala sau sociala sa ne ajutam sa trecem peste aceasta situatie existenta peste noi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.